Stralen Er zijn 134 producten

Powerplustoolstools levert een groot assortiment aan straalcabines, straalketels en alle straal accessoires die nodig zijn om professioneel en snel te kunnen werken. Alle straalcabines, straalketels en straal accessoires zijn van een hoge kwaliteit en uit voorraad leverbaar. Heeft u hulp nodig met het kiezen van uw straalbenodigdheden dan staat de klantenservice voor u klaar!


 • Straalcabines

  Voor aankoop en advies over een straalcabine bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. Wij adviseren u graag welke straalkast voor uw werkzaamheden geschikt zal zijn. Wij leveren naast de straalcabines ook alle slijtdelen en straalmiddelen rechtstreeks uit voorraad. Glasparel en aluminium oxide zijn niet splijtende middelen waardoor herbruikbaar en zeer geschikt voor het gebruik in een straalcabine. Glasparel kan gebruikt worden voor het stralen van zachte metalen zoals aluminium. Glasparel heeft een polijstende werking. Voor het stralen van ijzer adviseren wij aluminium oxide ook wel korund genoemd. Aluminium oxide is een grof straalmiddel waardoor geschikt voor het verwijderen van roest en oude laklagen. Bij een bestelling op onze webshop kunnen wij onze goederen snel uit onze eigen voorraad leveren. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. In onze showroom te Heerenveen waar u van harte welkom bent kunt u de verschillende mogelijkheden eens komen bekijken.

 • Straalcabine accessoires & onderdelen

  Als u gaat stralen zult u op den duur ook de slijtende delen willen vervangen. Bij Powerplustools bieden wij hierin een uitgebreid assortiment aan. Op het gebied van glasfolie, nozzles, straalpistool of lange straalhandschoenen hebben wij een product bijpassend voor uw straalcabine. Voor het onderhoud van uw straalcabine hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad. Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt of heeft u een andere vraag? Wij geven u graag telefonisch of in onze winkel advies over welke accessoire bij uw straalcabine gebruikt kan worden.

 • Mobiele straalketels

  Met een mobiele straalketel van Powerplustools kunt u professioneel aan de slag. Deze drukketels kunnen gebruikt worden om roest en oude laklagen te verwijderen. De mobiele stralers worden compleet geleverd inclusief straalpistool, nozzles en een straalmasker. Ook voor het juiste straalmiddel voor uw werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij adviseren voor het beste straalresultaat aluminium silicaat ook wel straalgrit genoemd te gebruiken. Aluminium silicaat / straalgrit is een splijtend straalmiddel en kan gebruikt worden in mobiele straalketels. Voor advies op maat over onze straalketels kunt u telefonisch of in onze showroom terecht bij de collega's van Powerplustools. Bij een bestelling op onze webshop kunnen wij onze goederen snel uit onze eigen voorraad leveren. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis.

 • Mobiele straalketel accessoires

  Voor mobiele straalketels hebben wij een uitgebreid assortiment aan vervangende delen in ons leveringsprogramma. Zo kunt u snel weer aan de slag. Op het gebied van straalpistolen, nozzles en maskers hebben wij een product bijpassend voor uw straalketel. Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt of heeft u een andere vraag? Wij geven u graag telefonisch of in onze winkel advies over welke accessoire bij uw mobiele straalketel gebruikt kan worden.

 • Straalmiddelen

  Ook voor het juiste straalmiddel voor uw werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere glasparel aan. Glasparel kan gebruikt worden voor het stralen van zachte metalen zoals aluminium. Glasparel heeft een polijstende werking. Voor het stralen van ijzer adviseren wij aluminium oxide ook wel korund genoemd. Aluminium oxide is een grof straalmiddel waardoor geschikt voor het verwijderen van roest en oude laklagen. Glasparel en aluminium oxide zijn niet splijtende middelen waardoor herbruikbaar en zeer geschikt voor het gebruik in een straalcabine. Aluminium silicaat / straalgrit kan gebruikt worden in mobiele straalketels. Wij geven u graag telefonisch of in onze winkel advies over welk straalmiddel bij uw werkzaamheden gebruikt kan worden.

 • Staalborstel – Schuurborstel – Roestborstel

  Een ruim assortiment aan staal en schuurborstels om online te bestellen. Bij Powerplustools kunt u terecht voor een staalborstel, komborstel, draadborstel en vele andere roest verwijderende borstels. De borstels zijn voorzien van gehard staaldraad. Perfect ter voorbereiding voor het stralen te gebruiken. Voordelig en van uitstekende kwaliteit. Wij leveren de borstels uit voorraad zodat u bij een bestelling voor 15:00 uur de volgende werkdag al over het juiste borstel kunt beschikken.

per pagina
Toont 1 - 33 van de 134 items

Het grootste en voordeligste assortiment straalcabines en straalketels online. Voor een straalkast / straalcabine , mobiele straler en alle benodigde accessoires zoals een straalpistool, folie en straalmiddel: glasparel of aluminium oxide. Powerplustools heeft het in huis. Levering vanuit voorraad. Powerplustools is de specialist in stralen en alles wat daar bij komt kijken.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.61/5 op basis van 2629 beoordelingen