Fiets montagestandaard Er zijn 17 producten

Een fiets vergt onderhoud en met een Powerplustools fiets montagestandaard bepaalt u zelf de meest ideale werkhoogte. De Powerplustools fietsreparatiestandaards zijn geselecteerd op een juiste prijs/kwaliteitsverhouding, zijn veilig in gebruik en voordelig geprijsd.


Toont 1 - 17 van de 17 items

Een fiets montagestandaard bestellen doet u voordelig online bij Powerplustools. U vindt hier functionele reparatiestandaarden waar u een fiets met een ronde buizensysteem op werkhoogte op vastzet. Zo kunt u de fiets rondom gemakkelijk repareren. Is fietsen maken uw hobby of uw beroep. Bent u een doe het zelver en onderhoudt u fietsen zelf? Powerplustools verkoopt online de fiets montagestandaard in uitvoeringen voor reguliere fietsen, racefietsen of mountainbikes. Bekijk hier onze categorie om de door u gewenste fiets montagestandaard te bestellen:

Fiets montagestandaard bestellen met verstelbare poten

Onze fiets montagestandaard heeft verstelbare poten. Het repareren van de fiets, mountainbike of racefiets kan zo comfortabel. De fiets wordt in de fiets montagestandaard stabiel omhoog gehouden. Of het nu een kinderfiets betreft of een herenfiets, u kunt hier de juiste fiets montagestandaard bestellen voor uw montagewerkzaamheden. Let op de maximale dikte in millimeters van de buizen van het onderframe bij het uitkiezen van uw fiets montagestandaard. U kunt ook een eenvoudige lage fiets montagestandaard bestellen.

Fiets montagestandaard bestellen voor 28 of 26 maat wielen

U kunt hier meerdere soorten van de fiets montagestandaard bestellen. Het verschil zit hem in type fiets, belastbaarheid en werkhouding. Bij het fiets montagestandaard bestellen let u dus op deze specificaties. De afmetingen en de belastbaarheid van de standaarden zijn bepalend. Zo kunt u fiets montagestandaarden bestellen die alleen geschikt zijn voor een wielmaat van 28 of 26 inch. Bij een montagestandaard zit ook vaak een gereedschapsbakje en een wielklem.

Fiets montagestandaard is ook opbergrek

Sommige fiets montagestandaarden zijn meteen fietsopbergrekken. U kunt ze bijvoorbeeld aan de wand monteren. De ophangers van de fiets montagestandaard hebben een rubberen bekleding voor de duurzaamheid en om het metaal van de fiets te beschermen tegen beschadiging. In onze categorie kunt u een fiets montagestandaard bestellen naar belastbaarheid in kilo gewicht. Een mountainbike is zwaarder dan een reguliere dames of herenfiets. Om een fiets montagestandaard te bestellen moet u van tevoren weten voor welk type fiets u bestelt.

Soort fiets montagestandaard te bestellen:

  • Fiets montagestandaard voor één fiets
  • Fiets montagestandaard opvouwbaar
  • Fiets montagestandaard voor twee fietsen

Wilt u een handige fiets montagestandaard bestellen bij Powerplustools of de daarbij behorende accessoires? Wielklemmen, transportklemmen en montagesets met wandhouders bestelt u hier scherp geprijsd en met een garantie van twee jaar. U kunt de fiets montagestandaard zelf bestellen door de fiets montagestandaard in de winkelwagen te klikken en digitaal af te rekenen. Een fiets montagestandaard bestellen doet u hier gemakkelijk zelf online via Powerplustools.nl. Bestel hem meteen!

Een fiets vergt onderhoud en met een Powerplustools fiets montagestandaard bepaalt u zelf de meest ideale werkhoogte. De Powerplustools fietsreparatiestandaards zijn geselecteerd op een juiste prijs/kwaliteitsverhouding, zijn veilig in gebruik en voordelig geprijsd.

Levering uit voorraad en met garantie. In onze showroom te Marum kunt u alle fiets montagestandaards vrijblijvend komen bekijken en na aankoop direct meenemen. De online bestellingen worden tegen scherp tarief (met gratis transportverzekering) veelal binnen één werkdag bij u thuisbezorgd. U bent van harte welkom , wij zijn u graag van dienst.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.6/5 op basis van 4636 beoordelingen