Heftafels/Motorliften Er zijn 57 producten

Werken op de juiste werkhoogte met een Powerplustools motorheftafel ! Powerplustools produceert al vele jaren kwalitatief uitstekende hydraulische en pneumatische motorfietsheftafels. Uiteraard wordt iedere lift geleverd inclusief CE certificaat en 5 jaar garantie. Voor het onderhoud, schoonmaken of poetsen van uw motorfiets is zo’n motorlift een onmisbaar hulpmiddel.


per pagina
Toont 1 - 33 van de 57 items

Werken op de juiste werkhoogte met een Powerplustools motorheftafel !

Powerplustools produceert al vele jaren in eigen beheer, conform de Europese machinerichtlijn, kwalitatief uitstekende hydraulische en pneumatische motorfietsheftafels en wij geven hierop dan ook 5 jaar garantie. Uiteraard wordt iedere lift geleverd inclusief CE certificaat. Voor het onderhoud, schoonmaken of poetsen van uw motorfiets is zo’n heftafel een ideaal hulpmiddel. Wij leveren zowel schaarliften als zwenkliften, de hydraulische types met voetbediening en de hydraulisch & pneumatische tafels met zowel voetbediening als aansluitbaar aan een compressor. De schaarlift PP-T 0331 werkt volledig pneumatisch.

De meeste van onze heftafels zijn verrijdbaar en de niet verrijdbare schaarheftafel PP-T 0332 is met zijn stabiele vlakke frame weer uitermate geschikt voor inbouw in de vloer.

Voor een advies op maat kunt u telefonisch of per mail contact opnemen, tevens bent u 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Heerenveen.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.63/5 op basis van 1975 beoordelingen