Aanbiedingen Er zijn 48 producten

 • Aanbiedingen / Sale

  Tijdelijke aanbiedingen van Powerplustools. Hier vindt u producten die tijdelijk extra voordelig zijn. Uiteraard onder volledige garantie maar nu tijdelijk met kortingen die flink op kunnen lopen. Houdt voor onze nieuwste aanbiedingen deze pagina in de gaten of kom langs in onze showroom/winkel in Marum om de kwaliteit te testen en het product evt. direct mee te nemen. Ook deze aanbiedingen worden bij een online bestelling op werkdagen voor 15.00 uur de volgende werkdag al thuisbezorgd.

 • Op is Op

  Op is Op - Hier vindt u producten die uit het assortiment gaan om ruimte te maken voor nieuwe artikelen. Nog altijd onder volledige garantie maar nu tegen opruimprijzen en Powerplustools staat garant voor de evt. nalevering van onderdelen voor een periode van minimaal 5 jaar. Houdt voor de Op is Op artikelen deze pagina in de gaten of kom langs in onze showroom/winkel in Marum om de kwaliteit te testen en het product evt. direct mee te nemen. Ook deze extra voordelige producten worden bij een online bestelling op werkdagen voor 15:00 uur de volgende werkdag al thuisbezorgd.

 • Seizoensopruiming

  Ons assortiment is in het afgelopen jaar flink uitgebreid en tijdens de Sint en Kerst periode gaan we een brede lijn gereedschapsmodules opruimen met kortingen tot wel 40 %. Dit zijn nieuwe producten die uit het assortiment gaan en met de volledige garantie worden verkocht.

  Deze extra voordelige producten worden bij een online bestelling op werkdagen voor 15:00 uur, de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd.

  Wilt u liever de producten eerst bekijken en testen dan bent u 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom / winkel, direct aan de A-7 in Marum waarna u evt. het gewenste product direct mee kunt nemen.

  Mocht u onze winkel bezoeken en uw aankoop te groot zijn om zelf mee te nemen dan staat onze bezorgservice graag voor u klaar.

per pagina
Toont 1 - 33 van de 48 items

Deze rubriek is opgedeeld in twee categorieën namelijk tijdelijke aanbiedingen waarin u producten kunt vinden die tijdelijk extra scherp zijn geprijsd en de categorie Op is Op alwaar we producten opruimen om plaats te maken voor nieuwe artikelen. Al deze producten leveren wij uit voorraad , u kunt ze komen afhalen in Marum ( Showroom en magazijn 6 dagen per week geopend) of online bestellen , de op werkdagen voor 15.00 uur geplaatste online bestellingen worden binnen 1 werkdag afgeleverd in Nederland en in België. Ook op de tijdelijke aanbiedingen en de Op is Op artikelen geven wij de volledige garantie

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.61/5 op basis van 4390 beoordelingen