Werkplaatskasten Er zijn 43 producten

Met de Powerplustools werkplaatskasten en gereedschapskasten maakt u van uw werkplaats, schuur of garage in een handomdraai een mooi opgeruimd geheel. Bent u op zoek naar een wandkast, hangkast of ladenkast? Bekijk dan ons ruime assortiment werkplaatskasten! Voor 15:00 besteld? Dan heeft u uw werkplaatskast morgen al in huis! 


Toont 1 - 43 van de 43 items

Werkplaatskasten: een geordende werkplaats

Altijd een geordende werkplek en een schone werkruimte als het werk gedaan is. In een omgeving waar secuur en technisch gewerkt moet worden zijn dat minimumeisen. Doordat alle apparatuur en overige benodigdheden geordend opgeborgen zijn in werkplaatskasten grijpt u zelden mis.

Elke ochtend begint iedereen met een schone werkbank. Elke avond zijn de apparaten gereinigd, opgeborgen en kan de schoonmaakploeg overal bij voor de dagelijkse schoonmaak. Zeker als bij uw bedrijf gewerkt wordt met apparatuur, die per medewerker wordt verstrekt, is het van belang dat alles netjes opgeborgen wordt in werkplaatskasten.

Persoonlijke eigendommen en kostbare apparatuur achter slot en grendel

Door alles in werkplaatskasten op te laten bergen, geeft u ook een signaal af. U laat duidelijk merken dat secuur werken, ordelijk werken en kwaliteit van arbeid hand in hand gaan. In een robuuste werkplaatskast kunnen uw medewerkers bovendien naast hun apparatuur en benodigdheden ook hun persoonlijke beschermingsmiddelen kwijt. Als ze op uw werkvloer bedrijfskleding dragen, kunnen ze hun werkplaatskast gebruiken om hun dagelijkse kleding op te bergen en hun persoonlijke zaken zoals portemonnee, telefoon en huissleutels op een veilige manier opbergen. Is een werkplaatskast aan één persoon toegeschreven, dan moet deze uiteraard afsluitbaar zijn.

Verschillende soorten werkplaatskasten

De ene werkplaatskast is de ander niet. In het leverprogramma van Powerplustools zult u dan ook verschillende werkplaatskasten zien. U kunt kiezen voor lage vloermodellen, heel geschikt om apparaten en gereedschap in op te bergen. Of u kijkt naar grote en hoge werkplaatskasten, die ook geschikt zijn voor het ophangen van persoonlijke kledingstukken en werkkleding. Daarnaast levert Powerplustools ook werkplaatskasten in combinatie met laden en een stevig werkblad waardoor het niet alleen als opbergruimte, maar als complete werkplek fungeert. Omdat een werkplaatskast vele jaren dienst moet doen, wordt hij gemaakt van hoogwaardige materialen die makkelijk te reinigen zijn. Ook levert Powerplustools diverse accessoires voor een werkplaatskast, zodat u uw kasten geheel op maat kunt instellen.

Powerplustools voor een professionele inrichting

Welk type werkplaatskast u ook nodig heeft, Powerplustools levert hem uit voorraad, inclusief extra accessoires. Voor een complete werkplekinrichting is het verstandig om te kijken naar kasten die u modulair kunt opbouwen en later uitbreiden met extra opties. Naast deze kasten leveren wij u ook gereedschapskistenwerkbanken en gereedschap. Wilt u weten wat Powerplustools voor uw bedrijf kan betekenen, bezoekt u dan onze website en neemt u contact  met ons op in geval van vragen of onduidelijkheden.

Powerplustools levert een uitgebalanceerde en beproefde lijn degelijke metalen werkplaatskasten in hoogte variërend van 61 cm. tot 198 cm. en in breedte van 31,5 cm. tot 121,5 cm. Vele van onze gereedschapskasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare legborden of afsluitbare laden. Enkele kleine kasten zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfswageninrichting. Neem gerust contact op voor een aanbieding op maat, werkplaatskasten worden binnen 1 werkdag goed verpakt op een pallet bij u thuis afgeleverd, inclusief gratis transportverzekering, garantie en teruggaverecht.

 

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.76/5 op basis van 6877 beoordelingen
north