Kliktegels - garagevloertegels - werkplaats tegels Er zijn 87 producten

Toont 1 - 87 van de 87 items

De vloer van een werkplaats, garage, magazijnruimte of industriële hal wordt vaak intensief gebruikt, moet tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te reinigen zijn. Met de industriële PVC kliktegels van Powerplustools verandert u een stoffige niet gevlinderde betonvloer in een handomdraai in een representatieve, gemakkelijk te vegen gladde vloer. Een sterke veilige vloerbedekking die jaren meegaat en zelfs bestand is tegen heftrucks met zware pallets. In een werkplaats valt er wel eens iets op de grond, de soepele PVC tegels van Powerplustools bieden een betere bescherming dan een ruwe betonvloer.

De Powerplustools werkplaatsvloeren zijn zeer slijtvast en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De vloeren van bedrijfshallen of magazijnen waar met heftrucks, stapelaars en palletwagens gereden wordt kunnen met behulp van de kunststof klikmatten supersnel worden omgetoverd in een robuuste, representatieve en veilige vloer. Voor dit soort locaties zijn pvc-kliktegels een optimale oplossing.

Het elastische basismateriaal van de kliktegels zorgt voor een ergonomische vloerafwerking, zijn warmte- en geluidsisolerend en zeer vriendelijk voor mensen die langdurige staande werkzaamheden verrichten.

Er is geen specialistische kennis, speciale vaardigheid of speciaal gereedschap nodig om dit type industrievloer te leggen. De Powerplustools kunststof tegelvloeren kunt u met behulp van een rubberen hamer zelf gemakkelijk leggen, het PVC materiaal is met een decoupeerzaag goed op maat te zagen. Een meetlint, rubber hamer en decoupeerzaag en u kunt aan de slag.

In de meeste gevallen worden deze vloeren los (zonder verlijming) over de bestaande vloer gelegd. Indien gewenst kunnen de matten met behulp van een druppel lijm tussen de tegels worden gemonteerd waardoor de vloer vloeistofdicht te maken is, deze techniek vraagt echter enige kennis en ervaring. Om een goede vochtdichte vloer te maken met verlijmde kliktegels kunt u het leggen het beste uitbesteden aan een vakman.

Het leggen van een mooie kunststof vloer kan probleemloos in verschillende fases worden uitgevoerd en indien de pvc-klikmatten los gelegd zijn kunnen ze ook weer eenvoudig opgepakt worden en op een andere locatie hergebruikt, een duurzame investering !

Onze vloer is uitermate geschikt als schoolvloer, horecavloer, werkplaatsvloer, magazijnvloer, industriële vloer, bakkerijvloer, bijkeukenvloer, schuurvloer, gangvloer, hal vloer, keukenvloer, winkelvloer, kantinevloer, legio mogelijkheden om op simpele wijze een ruimte te verfraaien. Ook een type tegel geschikt voor de voortent van caravan of camper is uit voorraad leverbaar.

De voordelen van pvc-industrie-vloertegels op een rijtje:

• Zelf eenvoudig en snel te leggen.

• De ruimte hoeft niet helemaal leeg te zijn, er kan in fases worden gelegd.

• PVC kliktegels zijn mee te verhuizen naar een volgende locatie.

• Geen droogtijd, dus geen bedrijfstijd onderbreking.

• Bestand tegen intensief loop en rijverkeer.

• Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding;

• Geluiddempende werking.  

• Uitstekende warmte-isolatie.

• Eenvoudig te onderhouden.

• Zien er, in vergelijking tot cement of een geverfde vloer veel mooier uit.

• Eenvoudig te vervangen.

• Verkrijgbaar in diverse afmetingen en gemakkelijk op maat te zagen.

• Kleuren: Zwart, Grijs, Rood, Blauw, Geel, Groen.

De tegels worden geproduceerd volgens de REACH en CE-normeringen.

Al onze tegels zijn recyclebaar en ontworpen naar het principe van cradle to cradle.

Bij cradle to cradle gaat het om duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Na het eerste gebruik wordt een product (of de reststukken hiervan) opnieuw ingezet als grondstof voor het volgende product. Ook Powerplustools staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de vloer wordt door ons graag retour genomen om opnieuw te worden gebruikt.  

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.76/5 op basis van 6877 beoordelingen
north