Stalen werkbanken met houten blad Er zijn 111 producten

Industrieel inzetbare stalen werkbanken met houten blad (multiplex blad of vingerlas verlijmd hardhouten blad). Het degelijk stalen frame is voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Uit voorraad leverbaar inclusief garantie en binnen 1 werkdag afgeleverd in België en Nederland. De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom (Hevea Brasiliensis) één van de meest ecologische en duurzaamste houtsoorten ter wereld. Koop uw stalen werkbank met houten blad nu online in de webshop van Powerplustools.


per pagina
Toont 101 - 111 van de 111 items

Stalen werkbanken met houten blad zijn onmisbaar, wanneer u regelmatig klust of professionele reparaties verricht. Onze stalen werkbanken met houten blad zijn duurzaam en van industriële kwaliteit. Ontdek hier de prachtige en functionele stalen werkbanken van Powerplustools met accentkleuren rood en zwart. Stalen werkbanken met houten blad zijn voor uw onderneming een duurzame investering! Bekijk hier ons assortiment.

Stalen werkbanken met houten bladen

Stalen werkbanken met houten werkbladen in diverse uitvioeringen koopt u eenvoudig online op Powerplustools. U kiets de werkbank uit naar uw wensen. bekijk onze specificaties naar afmetingen belastbaarheid en type tafelblad. U kunt ook een werkbvank bestellen met handige lades waarin u uw gereedschap en kleine onderdelen zoals schroefjes en bouten kunt bewaren. Welke werkbank voor u geschikt is hangt natuurlijk af van wat u er op doet. Powerplustools geeft u graag advies over stalen werkbanken met houten blad.

Stalen werkbanken met houten blad

Onze stalen werkbanken met houten bladen bestelt u met gewenst bovenblad. Zo hebben wij gelakt multiplex blad op verschillende diktes. Er zijn verschillende diktes en soorten hout voor het blad van de werkbank te bestellen. Informeert u gerust via Powerplustools hier online. Wij zijn u graag van dienst in stalen werkbanken met houten blad. De stalen poten zijn zwart of rood gelakt en zijn verstelbaar in hoogte. Misschien heeft u een voorkeur voor een rode werktafel of werkbank vanwege de inrichting van uw werkplaats. U heeft daarin de keuze.

Stalen werkbanken met houten blad bestelt u voordelig op Powerplustools

Modellen stalen werkbanken met houten bladen naar type:

  • werkbank hout
  • werkbank hout met opzetrand
  • werkbank met lades

Wilt u stalen werkbanken met houten bladen via Powerplustools bestellen? Vraagt u dan een offerte aan. Heeft u speciale vragen over een werkbank voor u op maat? Neemt u dan contact op met ons onder onze rubriek contact. U kunt al onze producten eenvoudig zelf online bestellen en in de winkelwagen plaatsen. bekijkt u ook onze andere categorieën professionele montage en reparatie gereedschap en apparatuur evenals de accessoires. Wie monteert en klust op stalen werkbanken met een houten blad heeft regelmatig materialen en gereedschap nodig. U vindt deze hier voordelig en wij leveren snel en onder garantie. Bestel daarom uw stalen werkbanken met houten bladen hier online via Powerplustools.nl!

Met de oerdegelijke stalen werkbanken met houten blad van Powerplustools kunt u op de juiste werkhoogte aan de slag, stalen werkbanken met economische multiplex blad of de industrieel inzetbare lijn werkbanken met professioneel vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Al onze werkbanken hebben als basis een degelijk stalen frame voorzien van een hoogwaardige poedercoating en een capaciteit van 500 tot 1000 kg. De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom ( Hevea Brasiliensis ) één van de meest ecologische en duurzaamste houtsoorten ter wereld. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of om samen met ons team een opstelling op maat te maken.  Alles uit voorraad leverbaar inclusief garantie en binnen 1 werkdag afgeleverd in België en Nederland.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.77/5 op basis van 6851 beoordelingen
north