Diversen Er zijn 324 producten

  • Gereedschapsborden

    Uw gereedschap overzichtelijk gesorteerd met een gereedschapsbord gemonteerd op de werkbank of aan de wand geschroefd. Leverbaar in lengtematen van 62 tot 200 cm. inclusief gatenprofiel voor de bijpassende gereedschapshaken en gereedschapshouders, of een gereedschapswand met magnetische haken en houders. Onze gereedschapborden worden gemaakt van sterk plaatstaal en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating in de kleuren grijs, rood, antraciet of zwart. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of samen met onze medewerkers een opstelling op maat te maken. Levering uit voorraad en de online bestellingen worden binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

  • Hydraulische apparatuur

    Op het gebied van hydrauliek bieden wij een divers assortiment aan. Naast diverse hydraulische apparaten hebben wij losse cilinders en pompen in ons assortiment. In onze showroom te Marum kunt u de verschillende mogelijkheden eens uit komen bekijken. Wij zijn u graag van dienst.

  • Ligmatten, stoelen en krukken

    Op een rolbed van Powerplustools kunt u werkzaamheden onder auto's en vrachtwagens uitvoeren. Proefliggen is in onze showroom mogelijk ! Ook voor een poetskruk of een in hoogte verstelbare kruk bent u bij ons aan het juiste adres. Solide uitgevoerd. De werkplaatsstoel is voorzien van 5 sterke zwenkwielen welke een belastbaarheid tot 150 kg garanderen. De ligmatten, stoelen en krukken zijn uit voorraad te leveren.

  • Magnetisch gereedschap

    Voor een compleet en uitgebreid assortiment aan magnetisch gereedschap bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. De producten zijn ideaal om aan een gereedschapsbord of een gereedschapskist en gereedschapswagen te gebruiken. De magneten zijn in kunststof gegoten om krassen op een gereedschapswagen of gereedschapsbord te voorkomen. Voor elk magnetisch product zijn er bijpassende sterke magneten gebruikt. Zo bent u ervan verzekerd dat tijdens het gebruik van het magneet gereedschap de houder niet wegzakt. De magnetische lashoek is een veel gebruikt hulpmiddel om 2 delen ijzer haaks aan elkaar te kunnen lassen. De telescopische magneetpennen worden gebruikt om in kleine ruimtes de bouten en moeren ergens tussen weg te kunnen pakken. Een magneetbezem is ideaal in gebruik voor werkzaamheden in de werkplaats of paardenbak om zo alle ijzerdeeltjes op te kunnen ruimen. Het gehele assortiment aan magnetische gereedschap is leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum.

  • Olie opvangen

    Olie opvangen tijdens uw werkzaamheden aan de auto kan eenvoudig met onze olie opvangbakken. Met een ruime tankinhoud biedt hij opslag voor meerdere smeerbeurten. De opvangtank is pneumatisch te legen om zo milieuvriendelijk te kunnen werken. Onze revisietafel is verrijdbaar en voorzien van een opvangbak die eenvoudig te legen is. Handig om onder een autobrug te zetten of om revisiewerk aan bijvoorbeeld een versnellingbak uit te kunnen voeren. Deze producten zijn te bekijken in onze showroom waar wij u graag van advies en uitleg voorzien.

  • Ontvetten / spoelbakken

    Ontvetten van uw gereedschap en onderdelen tijdens uw werkzaamheden kan eenvoudig met een spoelbak van Powerplustools. Wij hebben een uitgebreid assortiment van een tafelmodel tot en met de grote spoelbakken en alle daarbij behorende benodigdheden zoals ontvetter vloeistof, kwast met slang en losse pompen. De spoelbakken zijn door middel van een stop in de bodem eenvoudig te legen om zo milieuvriendelijk te kunnen werken. De spoelbakken zijn te bekijken in onze showroom waar wij u graag van advies en uitleg voorzien. Wij zijn u graag van dienst.

  • Spanbanden

    Om een motorfiets of andere lading vast te zetten op een aanhangwagen of in een bus zijn de diverse trek- en spanbanden ook wel sjorbanden genoemd van Powerplustools uitstekend te gebruiken. Met het ratelsysteem zet u eenvoudig de last extra stevig vast. Als u de trekbanden van powerplustools in combinatie met een inrijklem gebruikt staat uw motorfiets gegarandeerd muurvast. De spanbanden zijn leverbaar in verschillende lengtes. Zeer handig in het gebruiken is de spanband / tie-downn voor stuurmontage. De zachte stof van de tankbescherming van deze stuurharnas voorkomt krassen op uw motor. In onze showroom te Marum kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motorfiets de verschillende mogelijkheden uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

  • Werkplaats diversen

    In de rubriek werkplaats diversen vindt u allerhande hulpmiddelen voor garage en werkplaats zoals rubberen matten , magazijnwagens , magneetschaaltjes , werkplaatskrukken en auto poets stoeltjes aangevuld met assortimentsdozen met borgmoeren , slangklemmen , splitpennen en messing ringen. Al deze producten leveren wij uit voorraad en veelal binnen 1 werkdag na besteldatum, uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Marum om de kwaliteit te testen en de goederen evt. direct mee te nemen of gratis thuis te laten bezorgen.

  • Wielen

    Bij Powerplustools kunt u terecht voor wielen die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Naast vaste wielen bieden wij zwenkwielen aan die tevens geremd kunnen worden. Staat het wiel wat u zoekt niet op onze website dan kunt u daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Voor alle producten met wielen die Powerplustools in het assortiment heeft kunnen wij de daarvoor gebruikte wielen leveren. Het gehele assortiment aan vaste en zwenkwielen is te bekijken en te testen in onze showroom in Marum waar u van harte welkom bent.

  • Kliktegels - garagevloertegels - werkplaats tegels

    De vloer van een werkplaats, garage, magazijnruimte of industriële hal wordt vaak intensief gebruikt, moet tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te reinigen zijn. Met de industriële PVC kliktegels van Powerplustools verandert u een stoffige niet gevlinderde betonvloer in een handomdraai in een representatieve, gemakkelijk te vegen gladde vloer. Een sterke veilige vloerbedekking die jaren meegaat en zelfs bestand is tegen heftrucks met zware pallets. In een werkplaats valt er wel eens iets op de grond, de soepele PVC tegels van Powerplustools bieden een betere bescherming dan een ruwe betonvloer.

    De Powerplustools werkplaatsvloeren zijn zeer slijtvast en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De vloeren van bedrijfshallen of magazijnen waar met heftrucks, stapelaars en palletwagens gereden wordt kunnen met behulp van de kunststof klikmatten supersnel worden omgetoverd in een robuuste, representatieve en veilige vloer. Voor dit soort locaties zijn pvc-kliktegels een optimale oplossing.

    Het elastische basismateriaal van de kliktegels zorgt voor een ergonomische vloerafwerking, zijn warmte- en geluidsisolerend en zeer vriendelijk voor mensen die langdurige staande werkzaamheden verrichten.

    Er is geen specialistische kennis, speciale vaardigheid of speciaal gereedschap nodig om dit type industrievloer te leggen. De Powerplustools kunststof tegelvloeren kunt u met behulp van een rubberen hamer zelf gemakkelijk leggen, het PVC materiaal is met een decoupeerzaag goed op maat te zagen. Een meetlint, rubber hamer en decoupeerzaag en u kunt aan de slag.

    In de meeste gevallen worden deze vloeren los (zonder verlijming) over de bestaande vloer gelegd. Indien gewenst kunnen de matten met behulp van een druppel lijm tussen de tegels worden gemonteerd waardoor de vloer vloeistofdicht te maken is, deze techniek vraagt echter enige kennis en ervaring. Om een goede vochtdichte vloer te maken met verlijmde kliktegels kunt u het leggen het beste uitbesteden aan een vakman.

    Het leggen van een mooie kunststof vloer kan probleemloos in verschillende fases worden uitgevoerd en indien de pvc-klikmatten los gelegd zijn kunnen ze ook weer eenvoudig opgepakt worden en op een andere locatie hergebruikt, een duurzame investering !

    Onze vloer is uitermate geschikt als schoolvloer, horecavloer, werkplaatsvloer, magazijnvloer, industriële vloer, bakkerijvloer, bijkeukenvloer, schuurvloer, gangvloer, hal vloer, keukenvloer, winkelvloer, kantinevloer, legio mogelijkheden om op simpele wijze een ruimte te verfraaien. Ook een type tegel geschikt voor de voortent van caravan of camper is uit voorraad leverbaar.

    De voordelen van pvc-industrie-vloertegels op een rijtje:

    • Zelf eenvoudig en snel te leggen.

    • De ruimte hoeft niet helemaal leeg te zijn, er kan in fases worden gelegd.

    • PVC kliktegels zijn mee te verhuizen naar een volgende locatie.

    • Geen droogtijd, dus geen bedrijfstijd onderbreking.

    • Bestand tegen intensief loop en rijverkeer.

    • Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding;

    • Geluiddempende werking.  

    • Uitstekende warmte-isolatie.

    • Eenvoudig te onderhouden.

    • Zien er, in vergelijking tot cement of een geverfde vloer veel mooier uit.

    • Eenvoudig te vervangen.

    • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en gemakkelijk op maat te zagen.

    • Kleuren: Zwart, Grijs, Rood, Blauw, Geel, Groen.

    De tegels worden geproduceerd volgens de REACH en CE-normeringen.

    Al onze tegels zijn recyclebaar en ontworpen naar het principe van cradle to cradle.

    Bij cradle to cradle gaat het om duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Na het eerste gebruik wordt een product (of de reststukken hiervan) opnieuw ingezet als grondstof voor het volgende product. Ook Powerplustools staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de vloer wordt door ons graag retour genomen om opnieuw te worden gebruikt.  

per pagina
Toont 301 - 324 van de 324 items

Online en in onze showroom vindt u een uitgebreide range producten voor uw werkplaats, of u nu een hobbymatige sleutelaar bent of professioneel; wij leveren u graag de juiste apparatuur zoals een spoelbak / onderdelenreiniger met de bijpassende ontvettingsmiddelen Eurol ontvetter HF plus of Eurol Bio ontvetter, daarnaast leveren wij olieopvang apparatuur, kunststof olie opvangbakjes, magnetische gereedschappen, werkplaatskrukken,   gereedschapsborden met gereedschapshaken om uw gereedschappen overzichtelijk aan de wand te hangen en kunststof magazijnbakjes welke ook d.m.v. een metalen strip aan de Powerplustools gereedschapborden kunnen worden bevestigd. 

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.76/5 op basis van 6822 beoordelingen
north