Werkbanken Er zijn 404 producten

Powerplustoolstools levert professionele werkbanken tegen een scherp tarief. Onze werkbanken zijn robuust waarbij u mag verwachten dat ze tegen een stootje kunnen. We hebben verschillende werkbanken in ons assortiment, houten werkbanken, werkbanken met een stalen blad en inklapbare werkbanken welke handig meegenomen kunnen worden naar een klus.


 • Accessoires voor werkbanken

  Een werkbank kopen en daarna uitbreiden met een opzetrand, werkbanklade, rubberen beschermmat, werkplaatskruk of gereedschapsbord met gereedschapshaken. Wij leveren het allemaal. U kunt uw werkbanken met werkbankaccessoires online bestellen of afhalen in Marum. Zoekt u een werkbank met meerdere accessoires zoals gereedschaphaken, gereedschapshouders en magnetische spuitbushouder ? Wij maken graag een proefopstelling voor u in onze showroom. U bent van harte welkom.

 • Bankschroeven

  De aankoop van een bankschroef verdient enige voorbereiding: wat voor producten wilt u klemmen, moet het een standaard bankschroef van 75 mm. – 100 mm. – 125 mm. of 200 mm. worden welke door middel van bouten op de werkbank wordt geschroefd of zoekt u een tafelbankschroef van het type zwaluwstaart voor het lichtere werk of meenemen op locatie ?

  Bij Powerplustools bent u aan het juiste adres, wij voeren een breed assortiment bankschroeven voor zowel hobbygebruik (met 5 jaar garantie) als een professionele lijn met levenslange garantie. De meeste van onze bankschroeven zijn 360 graden draaibaar en veelal voorzien van een aambeeld. De veeleisende alleskunners bieden we de multifunctionele bankschroef inclusief aambeeld en voorzien van een buizenklem (ook wel pijpenklem genoemd).

  Voor loodgieters en pijpfitters is een bankschroef voor buizen een uitermate handig stuk gereedschap. Wij bieden 4 types bankschroeven voor buizen aan. Hierin plaatst u pijpen tot  Ø 65 mm. - Ø 75 mm. -  Ø 100 mm. en 175 mm. diameter. Ook op deze 4 heavy duty bankschroeven krijgt u levenslange garantie.

  Ook losse bekken voor een bankschroef met verwisselbare bekken leveren we uit voorraad. Onmisbare accessoires zijn de kunststof bekken met magneet om kwetsbare producten op verantwoorde manier te klemmen. 

  U bent van harte welkom in onze showroom om u van de kwaliteit te overtuigen (de koffie wordt vers gezet). Bestelt u liever veilig en snel online ? Alle bestellingen worden uiterlijk 1 werkdag na binnenkomst correct verpakt verstuurd en binnen zowel Nederland als België leveren onze vervoerspartners de producten veelal binnen 48 uur na bestelling af. (inclusief garantie, teruggaverecht en gratis transportverzekering)

 • Complete werkplekken

  Geordend werken met complete werkplekken

  Vroeger had u misschien uw berghok of schuur vol gereedschap en toebehoren. Natuurlijk wist u waar alles lag, maar u was toch ook geregeld naar gereedschap aan het zoeken. Als u een klus wilde uitvoeren was u vaak enige tijd bezig met het inrichten van uw werkplek voordat u echt productie kon maken. Dit kunt u voorkomen door een van onze complete werkplekken te installeren. Doet u dit, dan heeft u altijd een werkplek waar u geordend, snel en verantwoord kunt werken en geen tijd hoeft te verspillen aan randzaken.

  Complete werkplekken zorgen voor overzicht en snelheid

  Onze complete werkplekken bieden u alle faciliteiten om uw gereedschap, uw apparatuur en uw klusbenodigdheden geordend op te bergen. Complete werkplekken zijn robuust en duurzaam uitgevoerd. Welke klus u ook doet, onze complete werkplekken kunnen het gewicht dragen van uw apparaten en zijn goed bestand tegen de krachten die vrij kunnen komen als u zwaar kluswerk verricht. Als u veel klusbenodighdheden zoals schroeven in verschillende maten, pluggen en spijkers heeft, bieden de praktische lades van complete werkplekken de ruimte om alle onderdelen gescheiden van elkaar te houden en ze op maat te rangschikken. U grijpt nooit mis en u kunt alles snel terugvinden dankzij onze complete werkplekken.

  Complete werkplekken bevorderen verantwoord en veilig werken

  Complete werkplekken die stevig en stabiel staan, vormen een goede ondergrond als u moet werken met een decoupeerzaag of freesmachine. Bij deze werkzaamheden kunnen krachten vrijkomen die op een instabiele of onveilige werkplek het risico op beschadigingen en letsel vergroten. Complete werkplekken die u waterpas en stabiel kunt plaatsen, zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier kunt werken en daarbij veel beter in staat bent kwaliteit te leveren. Ook kunt u in kortere tijd meer werk verzetten. Hierdoor wordt het uitvoeren van klussen ook een veel aangenamere tijdsbesteding. Powerplustools levert complete werkplekken uit voorraad, in verschillende maten en voorzien van extra's die nog meer gebruiksgemak en veiligheid geven.

  Complete werkplekken op maat bij Powerplustools

  U kunt kiezen voor complete werkplekken die voorzien zijn van lades in verschillende maten, met toebehoren om in de lades diverse compartimenten te creëren. Als u veel gebruik maakt van gereedschap, is het handig om de meestgebruikte tools op ooghoogte te hangen. Kijkt u dan eens naar onze complete werkplekken met gereedschapbord. U hangt uw gereedschap geordend op aan ophanghaakjes en heeft binnen enkele seconden het stuk gereedschap bij de hand dat u op dat moment nodig heeft. Met complete werkplekken van Powerplustools krijgt u de praktische en veilige werkplek die u verdient.

  Powerplustools is de specialist in werkplaatsinrichting, een complete werkplek inclusief gereedschapskasten, gereedschapswagens, werkbanken en gereedschapsborden vindt u hier. Ook voor een luxe hoekopstelling in hamerslag poedercoating grijs & antraciet met multiplex blad, hardhouten blad of een RVS blad bent u bij ons aan het juiste adres.

  Maak van uw garage, schuurtje of bijkeuken de ideale werkplek met het degelijke werkplaatsmeubilair van Powerplustools, uw complete werkplaatsinrichting samenstellen op 1 adres. Overtuig u van de kwaliteit in onze showroom in Marum en stel uw eigen complete werkplek samen met ons team. Wij zijn u graag van dienst, levering uit voorraad en snel thuisbezorgd. Heeft u vragen over onze complete werkplekken? Neem dan direct contact op!

 • Gereedschapsborden

  Gereedschapsborden Werkt u graag snel en efficiënt? Dan zijn gereedschapsborden precies wat u zoekt. Met gereedschapsborden kunt u al uw gereedschap bij elkaar opbergen en bovendien kunt u het gemakkelijk in een logische volgorde hangen. Op die manier hoeft u geen minuut meer te zoeken naar het gereedschap dat u nodig heeft.

  Gereedschapsborden: altijd goed overzicht

  Door gebruik te maken van gereedschapsborden heeft u altijd goed overzicht. In een oogopslag ziet u waar het gereedschap is dat u zoekt. U kunt alle tools die u gebruikt er gemakkelijk aan ophangen. Er zijn gereedschapsborden verkrijgbaar in diverse groottes. Zo heeft u altijd genoeg ruimte tot uw beschikking voor uw gereedschap. Er zijn verschillende modellen met een handig gatenprofiel, maar u kunt ook kiezen voor een magnetische variant. De gereedschapsborden kunnen gemonteerd worden aan de werkbank of aan de wand worden bevestigd. Kies voor het gereedschapsbord dat voor u het meest praktisch is en geniet meteen van het voordeel.

  Zorg voor een volledige werkomgeving

  Een volledige werkomgeving houdt in dat u alle spullen tot uw beschikking heeft die u nodig heeft. Wanneer u veel met gereedschap werkt, horen gereedschapsborden daar echt bij. Op die manier heeft u niet alleen altijd overzicht, maar het maakt ook een professionele indruk. Met gereedschapsborden laat u zien dat u weet waar u mee bezig bent. Natuurlijk zijn de gereedschapsborden die u bij Powerplustools vindt van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat ze lang meegaan. Verder kunt u bij ons ook meteen de bijpassende gereedschapshaken en -houders vinden. Daardoor wordt alles snel geleverd en kunt u er meteen mee aan de slag. Wij leveren uit voorraad, waardoor een online bestelling al binnen 1 werkdag bij u kan worden afgeleverd.

  Hoogwaardige gereedschapsborden voor de professional

  Bent u dagelijks in uw werkplaats te vinden? Dan weet u wat een ergernis het kan zijn wanneer u uw gereedschap kwijt bent. Met gereedschapsborden kunt u dat probleem voorkomen. Het kost vrijwel geen tijd om de tools op te hangen, waardoor u efficiënt bezig bent en altijd weet waar u het gereedschap gelaten heeft. We zetten nog even de voordelen van onze gereedschapsborden voor u op een rij.

  De voordelen van gereedschapsborden van Powerplustools

  • Gemaakt van duurzaam plaatstaal en afgewerkt met een mooie poedercoating.
  • Diverse varianten; van borden met gatenprofiel tot magnetische modellen. 
  • Gereedschapsborden zorgen altijd voor goed overzicht en werken efficiënt. 
  • Zowel te monteren aan de werkbank als op te hangen aan de wand. 
  • Beschikbaar in lengtematen van 62 tot maar liefst 200 cm. 
  • Ook bijpassende gereedschapshaken en -houders bestelbaar. 
  • Altijd gereedschapsborden in voorraad, een snelle levering is gegarandeerd.

  Uw gereedschap overzichtelijk gesorteerd met een gereedschapsbord gemonteerd op de werkbank of aan de wand geschroefd. Leverbaar in lengtematen van 62 tot 200 cm. inclusief gatenprofiel voor de bijpassende gereedschapshaken en gereedschapshouders, of een gereedschapswand met magnetische haken en houders. Onze gereedschapborden worden gemaakt van sterk plaatstaal en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating in de kleuren grijs, rood, antraciet of zwart. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of samen met onze medewerkers een opstelling op maat te maken. Levering uit voorraad en de online bestellingen worden binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

 • Inklapbare werkbanken

  Een lichtgewicht inklapbare werkbank van 15 kg. voor de reizende klusser, eenvoudig in en uit te klappen en voorzien van een hoogwaardige poedercoating en geperst hardhouten blad of een 100 x 50 cm. inklapbare werkbank van 22 kg. met multiplexblad. Bent u klein behuisd dan is de 120 x 70 x 85 cm. inklapbare werkbank of de volledig metalen werkbank met gereedschapsbord misschien iets voor u, tegen een wand geplaatst en ingeklapt neemt deze laatste maar 32 cm. ruimte in beslag.

  Inklapbare werkbanken bestellen

  Zoals u ziet heeft Powerplustools diverse soorten inklapbare werkbanken. Powerplustools levert alles uit voorraad en binnen 1 werkdag worden de online bestellingen bij u thuis bezorgd. Bestelt u in onze webshop dan spaart u automatisch Powerpunten, deze Powerpunten kunt u bij een volgende bestelling inzetten voor kortingen. Zo levert uw inklapbare werkbank nog meer op. 

  Liever een andere werkbank met een stalen frame en een houten blad? Ook voor werkbanken met houten blad bent u bij PowerplusTools aan het juiste adres. 

  Een inklapbare werkbank is praktisch

  Flexibel, mobiel en effectief door een inklapbare werkbank te kopen. U bent ergens nodig en u wilt snel aan de slag. Als u niet altijd op dezelfde plek werkt, is het nodig dat u al uw werkspullen efficiënt en snel kunt vervoeren en plaatsen. U kunt alle benodigde apparaten bij u hebben, maar heeft u dan wel een werkplek waar u kwaliteit kunt leveren? Met een goede inklapbare werkbank hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Door een inklapbare werkbank te kopen lost u veel praktische problemen op.

  Een inklapbare werkbank voor veilig en snel werken

  Als professional weet u hoe belangrijk het is om een stabiele en veilige werkplek te hebben. U kunt zich een aantal situaties indenken dat u wel uw professionele apparatuur bij u heeft, maar geen werktafel vindt waar u uw werk goed en veilig aan kunt uitvoeren. Een reden te meer om een inklapbare werkbank te kopen. Met een inklapbare werkbank neemt u uw eigen werkplek mee. Door een inklapbare werkbank te kopen weet u dat u een werkplek creëert die waterpas staat, voldoende gewicht kan dragen en ook tegen de krachten bestand is die met uw arbeid gepaard gaan. Door een inklapbare werkbank te kopen die weersbestendig is, kunt u ook klussen uitvoeren in de buitenlucht. Uw inklapbare werkbank maakt u flexibel en multifunctioneel.

  Mobiel werken door een inklapbare werkbank te kopen

  Wilt u een inklapbare werkbank kopen, dan mag u hoge eisen stellen aan de constructie van een inklapbare werkbank. Bij Powerplustools kunt u een inklapbare werkbank kopen met een stevig metalen frame. De hoogwaardige poedercoating van de inklapbare werkbanken van Powertools maken ze geschikt voor binnen- en buitengebruik en voorkomt corrosie. Gaat u een inklapbare werkbank kopen, kijkt u dan ook naar het werkblad. Het werkblad van onze inklapbare werkbanken is gemaakt van hardhout. Hierdoor is uw inklapbare werkbank duurzaam en robuust. In het assortiment van Powertools vindt u inklapbare werkbanken van diverse afmetingen.

  Uw inklapbare werkbank kopen bij Powerplustools

  Gaat u een inklapbare werkbank kopen, dan moet uw inklapbare werkbank ook makkelijk te vervoeren zijn. Let u dan ook op het gewicht van uw inklapbare werkbank. Bij Powertools kunt u inklapbare werkbanken kopen waarbij alle relevante productspecificaties helder weergegeven zijn. Zo wordt een inklapbare werkbank kopen iets dat u met vertrouwen kunt doen. Een inklapbare werkbank kopen bij Powerplustools betekent profiteren van een snelle levering. Ook kunt u de terzake kundige klantenservice bellen als u een gedegen technisch advies nodig heeft.

 • Stalen werkbanken

  Met een stalen werkbank met stalen werkblad van werkbankenspecialist Powerplustools bent u gegarandeerd jarenlang voorzien van een kwaliteitsproduct. De stalen werkbanken zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen. In combinatie met een gereedschapsbord in dezelfde kleur creëert u een complete werkplek. In onze showroom te Marum kunt u deze eens rustig komen bekijken. Wij zijn u graag van dienst.

 • Stalen werkbanken met houten blad

  Stalen werkbanken met houten blad zijn onmisbaar, wanneer u regelmatig klust of professionele reparaties verricht. Onze stalen werkbanken met houten blad zijn duurzaam en van industriële kwaliteit. Ontdek hier de prachtige en functionele stalen werkbanken van Powerplustools met accentkleuren rood en zwart. Stalen werkbanken met houten blad zijn voor uw onderneming een duurzame investering! Bekijk hier ons assortiment.

  Stalen werkbanken met houten bladen

  Stalen werkbanken met houten werkbladen in diverse uitvioeringen koopt u eenvoudig online op Powerplustools. U kiets de werkbank uit naar uw wensen. bekijk onze specificaties naar afmetingen belastbaarheid en type tafelblad. U kunt ook een werkbvank bestellen met handige lades waarin u uw gereedschap en kleine onderdelen zoals schroefjes en bouten kunt bewaren. Welke werkbank voor u geschikt is hangt natuurlijk af van wat u er op doet. Powerplustools geeft u graag advies over stalen werkbanken met houten blad.

  Stalen werkbanken met houten blad

  Onze stalen werkbanken met houten bladen bestelt u met gewenst bovenblad. Zo hebben wij gelakt multiplex blad op verschillende diktes. Er zijn verschillende diktes en soorten hout voor het blad van de werkbank te bestellen. Informeert u gerust via Powerplustools hier online. Wij zijn u graag van dienst in stalen werkbanken met houten blad. De stalen poten zijn zwart of rood gelakt en zijn verstelbaar in hoogte. Misschien heeft u een voorkeur voor een rode werktafel of werkbank vanwege de inrichting van uw werkplaats. U heeft daarin de keuze.

  Stalen werkbanken met houten blad bestelt u voordelig op Powerplustools

  Modellen stalen werkbanken met houten bladen naar type:

  • werkbank hout
  • werkbank hout met opzetrand
  • werkbank met lades

  Wilt u stalen werkbanken met houten bladen via Powerplustools bestellen? Vraagt u dan een offerte aan. Heeft u speciale vragen over een werkbank voor u op maat? Neemt u dan contact op met ons onder onze rubriek contact. U kunt al onze producten eenvoudig zelf online bestellen en in de winkelwagen plaatsen. bekijkt u ook onze andere categorieën professionele montage en reparatie gereedschap en apparatuur evenals de accessoires. Wie monteert en klust op stalen werkbanken met een houten blad heeft regelmatig materialen en gereedschap nodig. U vindt deze hier voordelig en wij leveren snel en onder garantie. Bestel daarom uw stalen werkbanken met houten bladen hier online via Powerplustools.nl!

  Met de oerdegelijke stalen werkbanken met houten blad van Powerplustools kunt u op de juiste werkhoogte aan de slag, stalen werkbanken met economische multiplex blad of de industrieel inzetbare lijn werkbanken met professioneel vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Al onze werkbanken hebben als basis een degelijk stalen frame voorzien van een hoogwaardige poedercoating en een capaciteit van 500 tot 1000 kg. De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom ( Hevea Brasiliensis ) één van de meest ecologische en duurzaamste houtsoorten ter wereld. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of om samen met ons team een opstelling op maat te maken.  Alles uit voorraad leverbaar inclusief garantie en binnen 1 werkdag afgeleverd in België en Nederland.

 • Werkplek samenstellen

  Een werkplaats is een plek waar creativiteit tot uiting komt. Waar nog ruimte is voor vakmanschap en waar creatieve ideeën werkelijkheid worden. Omdat een werkplaats een broedplaats is voor de prachtigste resultaten, is het van belang dat deze altijd tiptop in orde is. Een overzichtelijke werkplaats zal geen belemmering vormen voor uw creatieve proces en laat u niet onnodig lang zoeken naar uw gereedschap. Een goede werkplek samenstellen is dus zeker van belang om uw werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

  Werkplek samenstellen

  Gaat u uw werkplek samenstellen? Powerplustools helpt u aan het benodigde materiaal. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het leveren van werkplaatskasten, werkbladen of gereedschapsborden, maar ook om een verlichtingsset of koppelstukken voor de eerder genoemde gereedschapsborden of werkplaatskasten. Het is zelfs mogelijk om een complete werkplek aan te schaffen. Dit gaat om een combinatie van een volledig hoekstuk met werkblad en een gereedschapsbord.

  Werkplek samenstellen? We helpen u graag!

  Wij hechten veel waarde aan klant- en servicegerichtheid, waardoor u al snel zult merken dat u er tijdens de werkplek samenstellen niet alleen voor staat. We weten dat een goede werkplek samenstellen niet altijd even makkelijk is en het kan voorkomen dat u hierbij wat extra hulp nodig heeft. Bij ons maakt het niet uit of u een particulier bent of juist eigenaar bent van een groot bedrijf; u bent altijd van harte welkom!

  Uw werkplek samenstellen met de producten van Powerplustools

  Door onze artikelen met elkaar te combineren, creëert u al snel een mooi plekje waar u optimaal aan de slag kunt. We geven u graag meer informatie over onze artikelen.

  Werkplek samenstellen met een werkplaatskast

  De werkplaatskasten kunnen bestaan uit kasten met deuren of juist uit een kast met alleen maar laden. De kast kan op wieltjes staan, maar u kunt ook een hangkast met gasgeveerde klep of rolluik aanschaffen.

  Werkplek samenstellen met behulp van een werkblad

  Een werkplek samenstellen is met onze werkbladen in verschillende afmetingen geen enkel probleem. Bovendien geven de verschillende materialen van de werkbanken, zoals hardhout, metaal, en multiplex, u nog meer keuzevrijheid.

  Werkplek samenstellen met bijbehorend gereedschapsbord

  De gereedschapsborden zijn geschikt om uw gereedschap eenvoudig op te hangen en zo een duidelijk overzicht te hebben. De borden bestaan uit verschillende afmetingen, waardoor de ideale werkplek samenstellen nog eenvoudiger wordt. Gaat u ook uw werkplek samenstellen? En heeft u interesse in één van deze artikelen of een ander artikel dat op de webshop te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op!

  Powerplustools is de specialist in werkplaatsinrichting, een complete werkplek inclusief gereedschapskasten, gereedschapswagens, werkbanken en gereedschapsborden kunt u bij ons vinden. Ook voor een luxe hoekopstelling in hamerslag poedercoating grijs & antraciet met multiplex blad, hardhouten blad of een RVS blad bent u bij ons aan het juiste adres.

  Maak van uw garage, schuurtje of bijkeuken de ideale werkplek met het degelijke werkplaatsmeubilair van Powerplustools, uw complete werkplaatsinrichting samenstellen op 1 adres. Overtuig u van de kwaliteit in onze showroom in Marum en stel samen met ons team de door u gewenste combinatie samen. Wij zijn u graag van dienst, levering uit voorraad en snel thuisbezorgd.

 • Werkbanken met laden

  Werkbanken zijn handig, maar werkbanken met lades zijn handiger. Hiermee beschikt u namelijk niet alleen over genoeg werkruimte, maar heeft u ook alle spullen die u nodig heeft bij de hand. U kunt allerlei gereedschap opbergen in de werkbanken met lades, maar ook de kleinere projecten waar u mee bezig bent.

  Werkbanken met lades: om nog sneller te werken

  Dankzij werkbanken met lades verliest u geen tijd met het zoeken naar de spullen die u nodig heeft. U kunt alles bij elkaar opbergen en meteen aan de slag. Op deze manier kunt u de werkplaats heel praktisch inrichten. Natuurlijk bespaart u met werkbanken met lades ook ruimte. Doordat de opbergruimte onder de werkbank te vinden is, hoeft u geen extra kast te plaatsen. Bovendien heeft u op het werkblad de nodige werkruimte tot uw beschikking. U hoeft niet continu van de werkbank naar een kast te lopen om extra benodigdheden te halen. Alles bevindt zich in en om de werkbanken met lades. En dat bespaart u tijd.

  Comfortabel werken met een werkbank van Powerplustools

  De werkbanken met lades zijn zo ontworpen dat u precies op de juiste hoogte kunt werken. Zo zult u op een comfortabele manier bezig zijn met uw projecten. Dat zorgt er niet alleen voor dat u efficiënt en snel kunt werken, maar ook dat u meer uithoudingsvermogen heeft. De juiste houding tijdens het werken geeft u meer energie. De werkbanken met lades uit ons aanbod zijn allemaal praktisch, maar ze hebben nog een pluspunt. De werkbanken met lades zijn bijzonder duurzaam. Omdat er steeds weer gekozen is voor materialen van hoge kwaliteit, gaan deze werkbanken met lades lekker lang mee. De werkbanken zijn bedoeld om aan te werken en daardoor is de constructie stevig en robuust. Vertrouw op de werkbanken met lades van Powerplustools.

  Maak een professionele indruk

  Werkbanken met lades zorgen ervoor dat uw werkomgeving er meteen professioneel uitziet. Uiteraard zijn de ontwerpen in het aanbod van Powerplustools stijlvol. U heeft niet alleen al uw gereedschap bij de hand, maar kunt ook een goede indruk maken bij klanten of andere bezoekers. Bij Powerplustools kunt u werkbanken met lades gewoon online bestellen.

  De voordelen op een rij:

  • U heeft meteen de beschikking over voldoende werkruimte.
  • De werkruimte bevindt zich op een hoogte die voor u comfortabel is. Dankzij de lades heeft u alle spullen die u nodig heeft bij de hand.
  • Door opbergruimte in de werkbank te creëren bespaart u ruimte.
  • De werkbanken met lades zijn duurzaam en gaan jarenlang mee.
  • Met een werkbank met lades maakt u een professionele indruk.

  Met een werkbank met laden of kasten van Powerplustools wordt uw werkplaats, bijkeuken of schuur omgetoverd in een representatieve ruimte. Uw waardevolle gereedschappen opgeruimd in de laden of gereedschapskasten en veilig achter slot en grendel. Of het nu gaat om een werkbank met 4 , 5 , 6 of 7 laden of een werkbank met daaronder een uitneembare gereedschapskist of eenvoudig weg te rollen gereedschapswagen met 4 zwenkwielen; wij leveren het snel en uit voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom alwaar een breed assortiment met zorg geproduceerde werkbanken met laden staat opgesteld, overtuig u van de kwaliteit, u bent van harte welkom.

 • Werkbank voordeelcombinaties

  Het prijsvoordeel van gecombineerde sets werkbanken met een gereedschapswagen of gereedschapsbord vindt u hier. Een complete werkplek is nu voor een ieder binnen handbereik. Staat uw ideale combinatie er niet tussen ? Wij denken graag met u mee, voor advies kunt u telefonisch of per mail contact opnemen en uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Marum.

 • Heavy Duty werkplaatsinrichting

  Met deze Heavy Duty producten maakt u van uw garage of schuur een professionele werkplek! Een Heavy Duty werkbank of (laden)kast vindt u op deze pagina. Overtuig uzelf van de kwaliteit in onze ruime showroom in Marum of stel online de door u gewenste combinatie samen. Levering uit voorraad en snel thuisbezorgd.

per pagina
 • € 1.179,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 57,6 kg. Materiaaldikte: 1 mm.

  € 1.179,-
  Gewicht: 157 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.799,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 1.799,-
  Gewicht: 219 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 3.179,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 3.179,-
  Gewicht: 399.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.349,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: 2 werkplaatskasten met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief met metaal omkleed blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.  

  € 1.349,-
  Gewicht: 157.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.279,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: 1 werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief met metaal omkleed blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.  

  € 1.279,-
  Gewicht: 140.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 26,95
  bankschroeven

  Degelijke zware boorklem met verwisselbare geharde bekken. Bekbreedte 125 mm. max te openen: 125 mm. Afmetingen: 220 x 190 x 60 mm. (L x B x H) Hoogte van basisframe (bed) tot bovenkant opspanbek: 28 mm.

  € 26,95
  Gewicht: 4.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 19,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Lichtgewicht spanklem welke d.m.v. bouten op een werkbank kan worden bevestigd en waarmee verschillende werkstukken, hout – metaal etc. onder een hoek van 90° kunnen worden vastgeklemd. Afmetingen van het basisgietstuk in het vierkant gemeten: 150 x 150 x 55 mm. (voor de overige maten zie foto).

  € 19,95
  Gewicht: 0.75 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95
  bankschroeven

  Degelijke gietijzeren spanklem welke d.m.v. bouten op een werkbank kan worden bevestigd en waarmee verschillende werkstukken, hout – metaal etc. onder een hoek van 90° kunnen worden vastgeklemd. Max. werkstukdikte 55 mm. Afmetingen van het basisgietstuk in het vierkant gemeten: 175 x 175 x 55 mm.

  € 34,95
  Gewicht: 4.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 32,95
  bankschroeven

  Degelijke zware boorklem met verwisselbare geharde bekken. Bekbreedte 125 mm. max te openen: 125 mm. Afmetingen: 220 x 190 x 60 mm. (L x B x H) Hoogte van basisframe (bed) tot bovenkant opspanbek: 28 mm.

  € 32,95
  Gewicht: 4.51 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,95
  werkplek-samenstellen

  Metalen gereedschapsbord – verticaal model. Kleur grijs hamerslag poedercoating. Afmetingen: 105 x 61 cm. ( H x B ) Bruikbare afmetingen incl. gemonteerde hangkasten: 70 x 61 cm. ( H x B ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm. Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart ) Voorzien van 4 draadbussen voor montage hangkast. Materiaaldikte: 1 mm. Netto gewicht:...

  € 89,95
  Gewicht: 6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 2.949,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte: 1 mm.

  € 2.949,-
  Gewicht: 359 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3.569,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: 2x  Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte:...

  € 3.569,-
  Gewicht: 445 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.389,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: 2x Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte: 1...

  € 1.389,-
  Gewicht: 166 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.299,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte: 1 mm.

  € 1.299,-
  Gewicht: 142 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Powerframe (inbouw) met 3 stopcontacten, 2 usb oplaadpoorten, schakelaar en kabel met stekker. Nominale spanning: 220 – 250 V – 50 – 60 Hz. (16A). Max. uitgangsvermogen: 4000 W. Netto gewicht: 550 gr. Afmetingen: 29 x 4,5 x 4,5 cm. Inbouw afmetingen: 25 x 4,5 x 4,5 cm. Lengte kabel inclusief stekker: 180 cm.

  € 39,95
  Gewicht: 0.55 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4.199,-
  complete-werkplekken

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 2 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785S ). Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad )

  € 4.199,-
  Gewicht: 540.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 4.199,-
  complete-werkplekken

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 2 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785S ). Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad )

  € 4.199,-
  Gewicht: 540.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 4.699,-
  complete-werkplekken

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 3 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785R ). Kleur: antraciet /rood (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl....

  € 4.699,-
  Gewicht: 540.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.769,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte: 1 mm.

  € 1.769,-
  Gewicht: 217.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.929,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 1.929,-
  Gewicht: 236.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.399,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 2.399,-
  Gewicht: 282.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  werkplek-samenstellen

  Set van vier in hoogte verstelbare poten voor de sokkel van de Premium Line kastenserie vanaf bouwjaar 2020. Geschikt voor Powerplustools artikelnummer: 0883 - 0884 - 0885 - 0886 - 0912 - 1156 - 1173 - 1174 -  1714 en 1766.  Draadeind Ø 10 mm x 55 mm, ( diameter x hoogte).  Totale hoogte draadeind incl. voet: 74 mm.  Metalen voet met kunststof zool met 43...

  € 11,95
  Gewicht: 0.216 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  gereedschapswagens

  Deze robuuste gereedschapswagen met kogelgelagerde lades inclusief quick-lock snelsluiting en afsluitbaar met sleutel beschikt naast de 7 laden over een ruime handige gereedschapskast voor het opbergen van grotere gereedschappen zoals boormachines spuitbussen , jerrycans e.d.  Kleur: mat zwart, tevens in het antraciet met grijs verkrijgbaar. Afmetingen...

  € 699,-
  Gewicht: 92 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 289,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afmetingen 100 x 61 x 95 cm.  Afstand van de grond gemeten tot aan het plateau voor gereedschapskist: 54,5 cm Capaciteit: 1000 kg.  Stalen frame ( poten kokerprofiel 80 x 40 mm)  Kleur: grijs, tevens in zwart leverbaar. 

  € 289,95
  Gewicht: 45 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank PP-T 0444S met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afmetingen: 100 x 61 x 95 cm.  Capaciteit: 1000 kg.  Afstand van de grond gemeten tot aan het plateau: 54,5 cm + 1 x Gereedschapkist PP-T 0678S met 3 kogelgelagerde laden.

  € 399,95
  Gewicht: 65 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 279,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Open model werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 150 x 61 x 95 cm.  Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm ).  Hoge kwaliteit poedercoating.  Kleur: grijs. Tevens in het rood en zwart leverbaar. 

  € 279,95
  Gewicht: 52 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Open model werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 200 x 61 x 95 cm.  Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm ).  Hoge kwaliteit poedercoating.  Kleur: grijs. Tevens in het zwart leverbaar. 

  € 349,95
  Gewicht: 67 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 609,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: blauw + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x...

  € 609,-
  Gewicht: 68.94 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 609,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x H )...

  € 609,-
  Gewicht: 68.94 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 988,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5,5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 8 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 13 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 18cm.

  € 988,95
  Gewicht: 126.54 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 988,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5,5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 8 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 13 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 18cm.

  € 988,95
  Gewicht: 126.54 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 609,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: donkerrood (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x H...

  € 609,-
  Gewicht: 68.94 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 139,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Stalen onderframe met zes in hoogte verstelbare pootjes voor twee premium line kasten. Geschikt voor Powerplustools artikelnummer: 0884-0885-0886-1156-1173-1174-1766. Afmetingen: 136,5 x 44 x 11,5 tot 15,5 cm. (in hoogte verstelbaar) Gewicht: 7 kg. Uw kasten komen door het gebruik van dit frame minimaal 11,5 cm. hoger te staan.

  € 139,95
  Gewicht: 7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 609,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: mat zwart + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. (...

  € 609,-
  Gewicht: 68.94 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 609,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: donkerrood +antraciet + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. (B x D x H , buitenmaten excl. blad) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met open deuren: 61,5 x 66...

  € 609,-
  Gewicht: 68.94 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 988,95
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: mat zwart + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5,5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 8 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 13 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 18cm.

  € 988,95
  Gewicht: 126.54 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 988,95
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: bordeaux rood + antraciet + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5,5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 8 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 13 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 18cm.

  € 988,95
  Gewicht: 126.54 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 4.199,-
  werkbanken

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 2 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785R ). Kleur: antraciet /rood (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl....

  € 4.199,-
  Gewicht: 540.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 4.199,-
  complete-werkplekken

  Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 2 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785R ). Kleur: antraciet /rood (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad )

  € 4.199,-
  Gewicht: 540.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 429,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank 200 x 61 x 95 cm. in de kleur hamerslag grijs met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Set incl. glanzend zwart gelakt gereedschapsbord PP-T 0725S (afm. 200 x 61 cm.)

  € 429,95
  Gewicht: 83 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 429,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Combinatie voordeel met deze set: Degelijke werkbank 200 x 61 x 95 cm. in de kleur hamerslag grijs met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Set incl. glanzend grijs gelakt gereedschapsbord PP-T 0725G (afm. 200 x 61 cm.)

  € 429,95
  Gewicht: 83 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Set extra lange poten voor werkbank PP-T 0445G, 0446G en 0447G. Verhoogt de werkbank met 10 cm. (totale werkbankhoogte na montage: 106 cm. gemeten: bovenkant werkblad). Vier stalen poten met hoge kwaliteit poedercoating. Netto gewicht 15,5 kg. Inclusief set gegalvaniseerde bouten en moeren (boutkwaliteit 4.8). Afmetingen kokerprofiel: 80 x 40 x 1010 mm.

  € 79,95
  Gewicht: 15.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 299,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijk hoekstuk met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 110 x 110 x 95 cm.  Capaciteit 1000 kg. Netto gewicht 48 kg. Stalen frame (kokerprofiel 80 x 40 mm). Kleur: hamerslag grijs (hoogwaardige poedercoating). Dit hoekstuk is tevens in de kleur glanzend zwart leverbaar

  € 299,-
  Gewicht: 48 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  werkbanken-met-laden

  Professionele verrijdbare werkbank met houten bovenblad en 7 laden gereedschapskast + aan de zijkant 3 open legborden. Afmetingen totaal: 102 cm. (incl. handgreep 114) x 48,5 x 101 cm. (L x B x H). Afmetingen hardhouten blad: 108 x 53 x 3 cm. Houtsoort: Rubberwood / Hevea Brasiliensis.

  € 699,-
  Gewicht: 100 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 599,-
  gereedschapswagens

  Professionele verrijdbare werkbank in de industriële kleuren blauw / grijs met rubberwood hardhouten bovenblad. (bladdikte 1,8 cm.) Afmetingen: 117 x 46 x 94 cm. (lengte incl. handvat aan rechterzijde: 125 cm.) 7 Kogelgelagerde lades.

  € 599,-
  Gewicht: 120 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 529,95 € 604,33
  -€ 74,38
  werkbank-voordeelcombinaties

  De ideale werkbankset incl. achterwand voor gereedschap en bijpassende 60-delige haken set voor een voordeelprijs. Inbegrepen bij de levering:1 x Werkbank zwart 200 cm met hardhouten blad PP-T 0447S Afm. 200 x 61 x 95 cm. Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 529,95 € 604,33
  Gewicht: 89.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 399,95 € 461,29
  -€ 61,34
  werkbank-voordeelcombinaties

  De ideale werkbankset incl. achterwand voor gereedschap en bijpassende 30-delige haken set voor een voordeelprijs. Inbegrepen bij de levering:1 x Werkbank grijs 150 cm met hardhouten blad PP-T 0446G Afm. 150 x 61 x 95 cm. Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 399,95 € 461,29
  Gewicht: 69.53 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 529,95 € 604,33
  -€ 74,38
  werkbank-voordeelcombinaties

  De ideale werkbankset incl. achterwand voor gereedschap en bijpassende 60-delige haken set voor een voordeelprijs. Inbegrepen bij de levering:1 x Werkbank grijs 200 cm met hardhouten blad PP-T 0447G Afm. 200 x 61 x 95 cm. Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 529,95 € 604,33
  Gewicht: 89.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,95 € 461,29
  -€ 61,34
  werkbank-voordeelcombinaties

  De ideale werkbankset incl. achterwand voor gereedschap en bijpassende 30-delige haken set voor een voordeelprijs. Inbegrepen bij de levering:1 x Werkbank zwart 150 cm met hardhouten blad PP-T 0446S Afm. 150 x 61 x 95 cm. Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 399,95 € 461,29
  Gewicht: 69.53 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 249,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank met 3,5 cm dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 120 x 61 x 95 cm.  Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame (kokerprofiel 80 x 40 mm).  Kleur: grijs. Tevens in het rood en zwart leverbaar.

  € 249,95
  Gewicht: 48 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Afmetingen: 200 x 61 x 95 cm.  Stalen frame ( poten kokerprofiel 80 x 40 mm ).  Hoge kwaliteit poedercoating. Kleur: grijs. Tevens in het zwart en rood leverbaar. 

  € 399,95
  Gewicht: 84 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,50
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak Ø 60 mm. (binnenmaat) voor ophangen boormachine aan gereedschapsbord met 12*12 vierkante gaten  Materiaal dikte Ø 6 mm. Materiaal verzinkt staal  N.W. 95 gr.  

  € 2,50
  Gewicht: 0.095 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,25
  accessoires-voor-werkbanken

  Dubbele gereedschapshaak 100 mm. L-vorm voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten  Materiaal  Ø 6 mm. verzinkt staal Afstand tussen de twee pinnen: 27 mm. N.W.  120 gr.

  € 3,25
  Gewicht: 0.12 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  gereedschapsborden

  Dubbele gereedschapshaak 150 mm. L-vorm voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten  Materiaal Ø 6 mm. verzinkt staal Afstand tussen de 2 pinnen: 27 mm. N.W. 146 gr. 

  € 3,95
  Gewicht: 0 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,25
  gereedschapsborden

  Dubbele gereedschapshaak 210 mm. L-vorm voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten  Materiaal Ø 6 mm. verzinkt staal Afstand tussen de 2 pinnen: 27 mm. N.W. 170 gr. 

  € 4,25
  Gewicht: 0.17 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,75
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak met schuin opstaande pin van Totale haaklengte 35+55 mm. Geschikt voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten - Materiaal: verzinkt staal N.W. 44 gr.       

  € 1,75
  Gewicht: 0.044 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak 23 x 15 cm. met 6 pinnen Ø 6 mm. voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten - Afstand onderling tussen de Ø 6 mm pinnen: 44 mm.  Materiaal : verzinkt staal. N.W. 240 gr

  € 4,95
  Gewicht: 0.24 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak Ø 80 mm. voor het ophangen van boormachine aan gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten - Materiaal dikte: Ø 6 mm. verzinkt staal. N.W. 108 gr

  € 2,95
  Gewicht: 0.108 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshouder 140 x 130 x 65/35 mm. geschikt voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten, Totale cap. 8 steek-ringsleutels Sleufbreedte: 10 mm. Materiaal: verzinkt staal. N.W. 370 gr.  

  € 8,95
  Gewicht: 0.37 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak met 3 pinnen Ø 6 mm. x 15 cm. voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten. Afstand tussen de 2 onderste pinnen: 25 mm. Materiaal: verzinkt staal. N.W. 158 gr.  

  € 3,95
  Gewicht: 0.158 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,95
  gereedschapsborden

  Houder 95 mm. breed voor het ophangen van plastic magazijnbakje aan gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten. Materiaal. dikte plaat 95 x 29 mm: 2 mm.  verzinkt staal. N.W. 89 gr

  € 1,95
  Gewicht: 0.089 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 7,95
  gereedschapsborden

  Borenhouder 385 x 30 x 55 mm. voor gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten. Materiaal: verzinkt staal  Capaciteit: 32 boren van 2 t/m 15 mm. diameter N.W.  390 gr

  € 7,95
  Gewicht: 0.39 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak 60 x 30 mm. halfrond voor gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten mat dikte: 1,8 mm. verzinkt staal -  N.W. 90 gr

  € 2,95
  Gewicht: 0.09 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,69
  gereedschapsborden

  Gereedschapshaak 100 x 30 mm. halfrond voor gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten Materiaal . dikte: 1,8 mm. -- verzinkt staal  N.W.  140 gr.

  € 3,69
  Gewicht: 0.14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 7,95
  gereedschapsborden

  Boormachinehouder 200 x 60 x 65 mm. voor gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten. Materiaal : verzinkt staal (breedte inkeping voor handvat boormach. 75 mm.) Maximale breedte van de boormachine: 6 cm.  N.W.  295 gr

  € 7,95
  Gewicht: 0.295 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,95
  gereedschapsborden

  Gereedschapshouder 20 x 3 x 10 cm. voor het ophangen van een kleine haakse slijper aan gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten. mat: verzinkt staal. (halfronde inkeping = 75 mm) Materiaaldikte 1,5 mm. N.W. 260 gr.   !!! let op, de diepte van deze houder is 3 cm. Meet vóór u dit product besteld de diepte en breedte van uw slijptol inclusief...

  € 6,95
  Gewicht: 0.26 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 7,95
  gereedschapsborden

  Halfronde pennenhouder 10 x 5 x 12 cm. - gereedschapshouder voor gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten  Materiaal: dikte: 1 mm. -- staal met grijze poedercoating N.W. 275 gr.    

  € 7,95
  Gewicht: 0.275 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  gereedschapsborden

  Legplank - legbord - 38 x 10 x 8 cm. voor gereedschapsbord met 12 x 12 mm. vierkante gaten - mat. dikte: 1 mm.  staal met grijze poedercoating  N.W. 730 gr.     

  € 11,95
  Gewicht: 0.73 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  gereedschapsborden

  Flessenhouder 39 x 10 x 8 cm. voor 4 flessen / spuitbussen van max. diameter 78 mm. aan gereedschapsbord met 12 * 12 mm. vierkante gaten. Materiaal dikte: 1 mm. staal met grijze poedercoating  N.W. 730 gr

  € 11,95
  Gewicht: 0.73 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  gereedschapsborden

  Set van 2 haken (55 x 70 mm) voor het ophangen van 4 ijzerzagen aan gereedschapsbord met 12*12 mm. vierkante gaten  Materiaal: verzinkt staal. (prijs per set 2 st.) Sleufbreedte 6 mm.  N.W. 80 gr.              

  € 4,95
  Gewicht: 0.16 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Afmetingen: 150 x 61 x 95 cm. Zwaar stalen frame (poten kokerprofiel 80 x 40 mm).Hoge kwaliteit poedercoating. Kleur: hamerslag grijs (tevens in de kleur zwart leverbaar).Cap. werkbank: 1000 kg.

  € 349,95
  Gewicht: 65 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 469,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank PP-T 0424G met 3,5 cm. vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt, afmetingen 150 x 61 x 95 cm.  + gereedschapskist PP-T 0678G met 3 laden (kogelgelagerd). Kleur: hamerslag grijs, ook in zwart leverbaar.  Incl. plateau met houten plaat van 1,5 cm. dik waarop de gereedschapskist kan worden...

  € 469,95
  Gewicht: 81 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 469,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank PP-T 0424G met 3,5 cm. vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt, afmetingen 150 x 61 x 95 cm.  + zwarte gereedschapskist PP-T 0678S met 3 laden (kogelgelagerd). Kleur werkbank: hamerslag grijs. (Tevens in de kleur zwart leverbaar).  Incl. plateau met houten plaat van 1,5 cm. dik waarop de...

  € 469,95
  Gewicht: 81 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 419,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke werkbank PP-T 0424G met 3,5 cm. vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt, afmetingen 150 x 61 x 95 cm.  + gereedschapsbord PP-T 0724CG van 150 x 61 cm.  Kleur werkbank: hamerslag grijs en gereedschapsbord: mat grijs Incl. plateau met houten plaat van 1,5 cm. dik waarop een gereedschapskist kan...

  € 419,95
  Gewicht: 78 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 529,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank PP-T 0424G met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 150 x 61 x 95 cm. + Gereedschapsbord PP-T 0724CG van 150 x 61 cm.  + Gereedschapskist PP-T 0678G - 3 laden (kogelgelagerd). Capaciteit werkbank: 1000 kg. 

  € 529,95
  Gewicht: 93 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 529,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank PP-T 0424G met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 150 x 61 x 95 cm. + Gereedschapsbord PP-T 0724CG van 150 x 61 cm.  + Gereedschapskist PP-T 0678S - 3 laden (kogelgelagerd). Capaciteit werkbank: 1000 kg. 

  € 529,95
  Gewicht: 93 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,95
  werkplek-samenstellen

  Werkbankframe 136 x 46 x 87 cm. passende bij de premium lijn kastenserie. De materiaaldikte van het stalen U-profiel waaruit deze werkbank is geproduceerd is 2 mm en als stelmogelijkheid voor plaatsing op niet geheel vlakke vloeren word dit frame geleverd inclusief 4 stelpootjes (M10 bout met Ø 43 mm. voetplaat). Totale hoogte: 87 cm. Pootjes in hoogte...

  € 139,95
  Gewicht: 19.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 288,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Deze strakke, elegante werkbank van 136 cm. word geleverd inclusief een mooi, glad hardhouten werkblad (houtsoort: rubberwood – Hevea Brasiliensis) en past qua kleurstelling en afmetingen 100% bij onze premium lijn kastenserie.

  € 288,95
  Gewicht: 29.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 288,95
  stalen-werkbanken

  Deze strakke, elegante werkbank van 136 cm. word geleverd inclusief een MDF werkblad omkleed met RVS plaatmateriaal (legering #430) en past qua kleurstelling en afmetingen 100% bij onze premium lijn kastenserie

  € 288,95
  Gewicht: 29.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 539,95
  werkbank-voordeelcombinaties

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 120 x 61 x 95 cm.  PLUS gereedschapswagen met 5 kogelgelagerde laden, afsluitbaar d.m.v. sleutel en quick lock snelsluitsysteem per lade.  Kleur: grijs. Tevens in het zwart leverbaar. 

  € 539,95
  Gewicht: 96 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 569,95
  werkbank-voordeelcombinaties

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank PP-T 0446G met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 150 x 61 x 95 cm.  + 1 x Gereedschapwagen PP-T 0704GA met 5 kogelgelagerde laden voorzien van quick lock snelsluiting per lade en afsluitbaar d.m.v. sleutel.. Kleur: grijs

  € 569,95
  Gewicht: 100 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 639,95
  werkbank-voordeelcombinaties

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank PP-T 0446G met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Afm. 150 x 61 x 95 cm.  + gereedschapbord PP-T 0724CG zwart - 150 x 61 cm.  + gereedschapwagen PP-T 0704GA met 5 kogelgelagerde laden. Kleur: grijs. Tevens in het zwart leverbaar.

  € 639,95
  Gewicht: 113 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 629,95
  werkbank-voordeelcombinaties

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Afm. 200 x 61 x 95 cm.  + 1 x Gereedschapwagen PP-T 0704GA met 5 kogelgelagerde laden.  Kleur: grijs. Tevens in het zwart leverbaar.

  € 629,95
  Gewicht: 115 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 699,95
  werkbank-voordeelcombinaties

  Combinatie voordeel met deze set:  Degelijke werkbank met 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Afm. 200 x 61 x 95 cm.  + gereedschapbord PP-T 0725CG - 200 x 61 cm.  + gereedschapwagen PP-T 0704GA met 5 kogelgelagerde laden.

  € 699,95
  Gewicht: 131 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 569,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 260 cm lang bestaande uit: Degelijke werkbank afm. 150 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm.  Beide voorzien van een 3,6 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame (kokerprofiel 80 x 40 mm) Kleur: grijs. Tevens in het...

  € 569,95
  Gewicht: 100 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 839,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 260 cm lang bestaande uit: 1 Gereedschapswagen met 5 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade.  1 Degelijke werkbank afm. 150 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm. voorzien van een 3,6 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Capaciteit...

  € 839,95
  Gewicht: 148 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 639,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 310 cm lang bestaande uit: Degelijke werkbank afm. 200 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm. Beide voorzien van een 3,6 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Capaciteit 1000 kg.  Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 639,95
  Gewicht: 115 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.129,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 310 cm lang bestaande uit: 2 Gereedschapswagens met 5 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade. 1 Degelijke werkbank afm. 200 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm. voorzien van een 3,6 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Capaciteit...

  € 1.129,95
  Gewicht: 211 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.369,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 310 x 260 cm bestaande uit: 2 Gereedschapswagens met 5 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade 1 Degelijke werkbank afm. 200 x 61 x 95 cm. + 1 werkbank afm. 150 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm Werkbank en hoekstuk voorzien van een 3,5 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook...

  € 1.369,95
  Gewicht: 263 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 909,95
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Werkbank hoekopstelling van 310 x 260 cm bestaande uit: 1 Degelijke werkbank afm. 200 x 61 x 95 cm. + werkbank afm. 150 x 61 x 95 cm. en een hoekstuk afm. 110 x 110 x 95 cm.  Alle voorzien van een 3,6 cm. dik vingerlas verlijmd hardhouten blad welke ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt.  Capaciteit 1000 kg Stalen frame ( kokerprofiel 80 x 40 mm)

  € 909,95
  Gewicht: 167 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3.799,-
  heavy-duty-werkplaatsinrich...

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 1 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785S ). Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad )

  € 3.799,-
  Gewicht: 521.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 3.099,-
  heavy-duty-werkplaatsinrich...

  LET OP:Op dit moment alleen verkrijgbaar met metalen werkblad 1791! Complete heavy duty werkbank met 60 cm diep werkblad. Deze hoogwaardige set bestaat uit de volgende componenten: 1 x heavy duty werkplaatskast met 6 laden ( artikelcode PP-T 1785S ). Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad )

  € 3.099,-
  Gewicht: 442.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 39,-
  gereedschapsborden

  Gereedschapbord voor gereedschapwagen PP-T 0670.  Afmetingen: 62 x 50 cm.  Afmetingen vierkante gaten: 12 x 12 mm. Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart ) Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om het bord aan de wagen te kunnen schroeven. 

  € 39,-
  Gewicht: 6.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,-
  gereedschapsborden

  Gereedschapsbord voor gereedschapswagen PP-T 0676.  Afmetingen: 66 x 50 cm.  Afmetingen vierkante gaten: 12 x 12 mm. Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart ) Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om het bord aan de wagen te kunnen schroeven. 

  € 39,-
  Gewicht: 5.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,95
  werkplek-samenstellen

  Gereedschapsbord voor de heavy duty serie. Kleur: bordeaux rood (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 61,4 x 105,2 x 2,4 cm ( B x H x D ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Netto gewicht: 5,3 kg. per stuk.

  € 59,95
  Gewicht: 5.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,95
  werkplek-samenstellen

  Gereedschapsbord voor de heavy duty serie. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 61,4 x 105,2 x 2,4 cm ( B x H x D ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Netto gewicht: 5,3 kg. per stuk.

  € 59,95
  Gewicht: 5.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,95
  werkplek-samenstellen

  Gereedschapsbord voor de heavy duty serie met 3 x stopcontact en 2 x USB poort Kleur: bordeaux rood (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 105,2 x 61,4 cm. ( H x B ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm. Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart ) Voorzien van 4 draadbussen voor montage hangkast. Materiaaldikte: 1 mm. Netto gewicht: 6 kg. per stuk.

  € 89,95
  Gewicht: 6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,95
  werkplek-samenstellen

  Gereedschapsbord voor de heavy duty serie met 3 x stopcontact en 2 x USB poort Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 105,2 x 61,4 cm. ( H x B ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm. Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart ) Voorzien van 4 draadbussen voor montage hangkast. Materiaaldikte: 1 mm. Netto gewicht: 6 kg. per stuk.

  € 89,95
  Gewicht: 6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 999,-
  gereedschapswagens

  Een sieraad voor de werkplaats deze professionele verrijdbare werkbank met luxe gereedschapskasten en gereedschapsbord (ook wel gatenwand genoemd) in de chique kleur matzwart. Afmetingen: 136 (L) x 46 (D) x 196 cm (H). De totale lengte inclusief stuurbeugel is 143 cm.

  € 999,-
  Gewicht: 159 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 999,-
  gereedschapswagens

  Verrijdbare werkbank met lades, gereedschapsbord, gereedschapskast en houten werkblad. Een sieraad voor de werkplaats deze professionele verrijdbare werkbank met luxe gereedschapskasten en gereedschapsbord (ook wel gatenwand genoemd) in de chique kleur matzwart. Afmetingen: 136 (L) x 46 (D) x 196 cm (H). De totale lengte inclusief stuurbeugel is 143 cm.

  € 999,-
  Gewicht: 159 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 301 - 400 van de 404 items

Een professionele werkbank

Professionele werkbanken voor particulier, bedrijven, scholen en instellingen; Powerplustools levert een brede lijn degelijke en duurzame werkbanken in de lengtematen 100 cm. - 120 cm. 150 cm. en 200 cm.  Een sterk stalen frame met daarop een ecologisch verantwoord hardhouten blad, een stalen, multiplex of roestvaststalen blad.

De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom ( Hevea Brasiliensis ) één van de meest ecologische houtsoorten ter wereld.

Diverse soorten werkbanken

Een werkbank met lades, een metalen gereedschapsbord of 7 cm. hoge opstaande rand ? Wij leveren het uit voorraad, u bent van harte welkom in onze showroom alwaar alle producten in diverse combinaties staan opgesteld. Scherp geprijsd, levering uit voorraad en de online bestellingen worden goed verpakt op een pallet binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd. 

Werkbank kopen bij Powerplustools

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
north