Werkbanken Er zijn 404 producten

Powerplustoolstools levert professionele werkbanken tegen een scherp tarief. Onze werkbanken zijn robuust waarbij u mag verwachten dat ze tegen een stootje kunnen. We hebben verschillende werkbanken in ons assortiment, houten werkbanken, werkbanken met een stalen blad en inklapbare werkbanken welke handig meegenomen kunnen worden naar een klus.


 • Accessoires voor werkbanken

  Een werkbank kopen en daarna uitbreiden met een opzetrand, werkbanklade, rubberen beschermmat, werkplaatskruk of gereedschapsbord met gereedschapshaken. Wij leveren het allemaal. U kunt uw werkbanken met werkbankaccessoires online bestellen of afhalen in Marum. Zoekt u een werkbank met meerdere accessoires zoals gereedschaphaken, gereedschapshouders en magnetische spuitbushouder ? Wij maken graag een proefopstelling voor u in onze showroom. U bent van harte welkom.

 • Bankschroeven

  De aankoop van een bankschroef verdient enige voorbereiding: wat voor producten wilt u klemmen, moet het een standaard bankschroef van 75 mm. – 100 mm. – 125 mm. of 200 mm. worden welke door middel van bouten op de werkbank wordt geschroefd of zoekt u een tafelbankschroef van het type zwaluwstaart voor het lichtere werk of meenemen op locatie ?

  Bij Powerplustools bent u aan het juiste adres, wij voeren een breed assortiment bankschroeven voor zowel hobbygebruik (met 5 jaar garantie) als een professionele lijn met levenslange garantie. De meeste van onze bankschroeven zijn 360 graden draaibaar en veelal voorzien van een aambeeld. De veeleisende alleskunners bieden we de multifunctionele bankschroef inclusief aambeeld en voorzien van een buizenklem (ook wel pijpenklem genoemd).

  Voor loodgieters en pijpfitters is een bankschroef voor buizen een uitermate handig stuk gereedschap. Wij bieden 4 types bankschroeven voor buizen aan. Hierin plaatst u pijpen tot  Ø 65 mm. - Ø 75 mm. -  Ø 100 mm. en 175 mm. diameter. Ook op deze 4 heavy duty bankschroeven krijgt u levenslange garantie.

  Ook losse bekken voor een bankschroef met verwisselbare bekken leveren we uit voorraad. Onmisbare accessoires zijn de kunststof bekken met magneet om kwetsbare producten op verantwoorde manier te klemmen. 

  U bent van harte welkom in onze showroom om u van de kwaliteit te overtuigen (de koffie wordt vers gezet). Bestelt u liever veilig en snel online ? Alle bestellingen worden uiterlijk 1 werkdag na binnenkomst correct verpakt verstuurd en binnen zowel Nederland als België leveren onze vervoerspartners de producten veelal binnen 48 uur na bestelling af. (inclusief garantie, teruggaverecht en gratis transportverzekering)

 • Complete werkplekken

  Geordend werken met complete werkplekken

  Vroeger had u misschien uw berghok of schuur vol gereedschap en toebehoren. Natuurlijk wist u waar alles lag, maar u was toch ook geregeld naar gereedschap aan het zoeken. Als u een klus wilde uitvoeren was u vaak enige tijd bezig met het inrichten van uw werkplek voordat u echt productie kon maken. Dit kunt u voorkomen door een van onze complete werkplekken te installeren. Doet u dit, dan heeft u altijd een werkplek waar u geordend, snel en verantwoord kunt werken en geen tijd hoeft te verspillen aan randzaken.

  Complete werkplekken zorgen voor overzicht en snelheid

  Onze complete werkplekken bieden u alle faciliteiten om uw gereedschap, uw apparatuur en uw klusbenodigdheden geordend op te bergen. Complete werkplekken zijn robuust en duurzaam uitgevoerd. Welke klus u ook doet, onze complete werkplekken kunnen het gewicht dragen van uw apparaten en zijn goed bestand tegen de krachten die vrij kunnen komen als u zwaar kluswerk verricht. Als u veel klusbenodighdheden zoals schroeven in verschillende maten, pluggen en spijkers heeft, bieden de praktische lades van complete werkplekken de ruimte om alle onderdelen gescheiden van elkaar te houden en ze op maat te rangschikken. U grijpt nooit mis en u kunt alles snel terugvinden dankzij onze complete werkplekken.

  Complete werkplekken bevorderen verantwoord en veilig werken

  Complete werkplekken die stevig en stabiel staan, vormen een goede ondergrond als u moet werken met een decoupeerzaag of freesmachine. Bij deze werkzaamheden kunnen krachten vrijkomen die op een instabiele of onveilige werkplek het risico op beschadigingen en letsel vergroten. Complete werkplekken die u waterpas en stabiel kunt plaatsen, zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier kunt werken en daarbij veel beter in staat bent kwaliteit te leveren. Ook kunt u in kortere tijd meer werk verzetten. Hierdoor wordt het uitvoeren van klussen ook een veel aangenamere tijdsbesteding. Powerplustools levert complete werkplekken uit voorraad, in verschillende maten en voorzien van extra's die nog meer gebruiksgemak en veiligheid geven.

  Complete werkplekken op maat bij Powerplustools

  U kunt kiezen voor complete werkplekken die voorzien zijn van lades in verschillende maten, met toebehoren om in de lades diverse compartimenten te creëren. Als u veel gebruik maakt van gereedschap, is het handig om de meestgebruikte tools op ooghoogte te hangen. Kijkt u dan eens naar onze complete werkplekken met gereedschapbord. U hangt uw gereedschap geordend op aan ophanghaakjes en heeft binnen enkele seconden het stuk gereedschap bij de hand dat u op dat moment nodig heeft. Met complete werkplekken van Powerplustools krijgt u de praktische en veilige werkplek die u verdient.

  Powerplustools is de specialist in werkplaatsinrichting, een complete werkplek inclusief gereedschapskasten, gereedschapswagens, werkbanken en gereedschapsborden vindt u hier. Ook voor een luxe hoekopstelling in hamerslag poedercoating grijs & antraciet met multiplex blad, hardhouten blad of een RVS blad bent u bij ons aan het juiste adres.

  Maak van uw garage, schuurtje of bijkeuken de ideale werkplek met het degelijke werkplaatsmeubilair van Powerplustools, uw complete werkplaatsinrichting samenstellen op 1 adres. Overtuig u van de kwaliteit in onze showroom in Marum en stel uw eigen complete werkplek samen met ons team. Wij zijn u graag van dienst, levering uit voorraad en snel thuisbezorgd. Heeft u vragen over onze complete werkplekken? Neem dan direct contact op!

 • Gereedschapsborden

  Gereedschapsborden Werkt u graag snel en efficiënt? Dan zijn gereedschapsborden precies wat u zoekt. Met gereedschapsborden kunt u al uw gereedschap bij elkaar opbergen en bovendien kunt u het gemakkelijk in een logische volgorde hangen. Op die manier hoeft u geen minuut meer te zoeken naar het gereedschap dat u nodig heeft.

  Gereedschapsborden: altijd goed overzicht

  Door gebruik te maken van gereedschapsborden heeft u altijd goed overzicht. In een oogopslag ziet u waar het gereedschap is dat u zoekt. U kunt alle tools die u gebruikt er gemakkelijk aan ophangen. Er zijn gereedschapsborden verkrijgbaar in diverse groottes. Zo heeft u altijd genoeg ruimte tot uw beschikking voor uw gereedschap. Er zijn verschillende modellen met een handig gatenprofiel, maar u kunt ook kiezen voor een magnetische variant. De gereedschapsborden kunnen gemonteerd worden aan de werkbank of aan de wand worden bevestigd. Kies voor het gereedschapsbord dat voor u het meest praktisch is en geniet meteen van het voordeel.

  Zorg voor een volledige werkomgeving

  Een volledige werkomgeving houdt in dat u alle spullen tot uw beschikking heeft die u nodig heeft. Wanneer u veel met gereedschap werkt, horen gereedschapsborden daar echt bij. Op die manier heeft u niet alleen altijd overzicht, maar het maakt ook een professionele indruk. Met gereedschapsborden laat u zien dat u weet waar u mee bezig bent. Natuurlijk zijn de gereedschapsborden die u bij Powerplustools vindt van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat ze lang meegaan. Verder kunt u bij ons ook meteen de bijpassende gereedschapshaken en -houders vinden. Daardoor wordt alles snel geleverd en kunt u er meteen mee aan de slag. Wij leveren uit voorraad, waardoor een online bestelling al binnen 1 werkdag bij u kan worden afgeleverd.

  Hoogwaardige gereedschapsborden voor de professional

  Bent u dagelijks in uw werkplaats te vinden? Dan weet u wat een ergernis het kan zijn wanneer u uw gereedschap kwijt bent. Met gereedschapsborden kunt u dat probleem voorkomen. Het kost vrijwel geen tijd om de tools op te hangen, waardoor u efficiënt bezig bent en altijd weet waar u het gereedschap gelaten heeft. We zetten nog even de voordelen van onze gereedschapsborden voor u op een rij.

  De voordelen van gereedschapsborden van Powerplustools

  • Gemaakt van duurzaam plaatstaal en afgewerkt met een mooie poedercoating.
  • Diverse varianten; van borden met gatenprofiel tot magnetische modellen. 
  • Gereedschapsborden zorgen altijd voor goed overzicht en werken efficiënt. 
  • Zowel te monteren aan de werkbank als op te hangen aan de wand. 
  • Beschikbaar in lengtematen van 62 tot maar liefst 200 cm. 
  • Ook bijpassende gereedschapshaken en -houders bestelbaar. 
  • Altijd gereedschapsborden in voorraad, een snelle levering is gegarandeerd.

  Uw gereedschap overzichtelijk gesorteerd met een gereedschapsbord gemonteerd op de werkbank of aan de wand geschroefd. Leverbaar in lengtematen van 62 tot 200 cm. inclusief gatenprofiel voor de bijpassende gereedschapshaken en gereedschapshouders, of een gereedschapswand met magnetische haken en houders. Onze gereedschapborden worden gemaakt van sterk plaatstaal en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating in de kleuren grijs, rood, antraciet of zwart. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of samen met onze medewerkers een opstelling op maat te maken. Levering uit voorraad en de online bestellingen worden binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

 • Inklapbare werkbanken

  Een lichtgewicht inklapbare werkbank van 15 kg. voor de reizende klusser, eenvoudig in en uit te klappen en voorzien van een hoogwaardige poedercoating en geperst hardhouten blad of een 100 x 50 cm. inklapbare werkbank van 22 kg. met multiplexblad. Bent u klein behuisd dan is de 120 x 70 x 85 cm. inklapbare werkbank of de volledig metalen werkbank met gereedschapsbord misschien iets voor u, tegen een wand geplaatst en ingeklapt neemt deze laatste maar 32 cm. ruimte in beslag.

  Inklapbare werkbanken bestellen

  Zoals u ziet heeft Powerplustools diverse soorten inklapbare werkbanken. Powerplustools levert alles uit voorraad en binnen 1 werkdag worden de online bestellingen bij u thuis bezorgd. Bestelt u in onze webshop dan spaart u automatisch Powerpunten, deze Powerpunten kunt u bij een volgende bestelling inzetten voor kortingen. Zo levert uw inklapbare werkbank nog meer op. 

  Liever een andere werkbank met een stalen frame en een houten blad? Ook voor werkbanken met houten blad bent u bij PowerplusTools aan het juiste adres. 

  Een inklapbare werkbank is praktisch

  Flexibel, mobiel en effectief door een inklapbare werkbank te kopen. U bent ergens nodig en u wilt snel aan de slag. Als u niet altijd op dezelfde plek werkt, is het nodig dat u al uw werkspullen efficiënt en snel kunt vervoeren en plaatsen. U kunt alle benodigde apparaten bij u hebben, maar heeft u dan wel een werkplek waar u kwaliteit kunt leveren? Met een goede inklapbare werkbank hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Door een inklapbare werkbank te kopen lost u veel praktische problemen op.

  Een inklapbare werkbank voor veilig en snel werken

  Als professional weet u hoe belangrijk het is om een stabiele en veilige werkplek te hebben. U kunt zich een aantal situaties indenken dat u wel uw professionele apparatuur bij u heeft, maar geen werktafel vindt waar u uw werk goed en veilig aan kunt uitvoeren. Een reden te meer om een inklapbare werkbank te kopen. Met een inklapbare werkbank neemt u uw eigen werkplek mee. Door een inklapbare werkbank te kopen weet u dat u een werkplek creëert die waterpas staat, voldoende gewicht kan dragen en ook tegen de krachten bestand is die met uw arbeid gepaard gaan. Door een inklapbare werkbank te kopen die weersbestendig is, kunt u ook klussen uitvoeren in de buitenlucht. Uw inklapbare werkbank maakt u flexibel en multifunctioneel.

  Mobiel werken door een inklapbare werkbank te kopen

  Wilt u een inklapbare werkbank kopen, dan mag u hoge eisen stellen aan de constructie van een inklapbare werkbank. Bij Powerplustools kunt u een inklapbare werkbank kopen met een stevig metalen frame. De hoogwaardige poedercoating van de inklapbare werkbanken van Powertools maken ze geschikt voor binnen- en buitengebruik en voorkomt corrosie. Gaat u een inklapbare werkbank kopen, kijkt u dan ook naar het werkblad. Het werkblad van onze inklapbare werkbanken is gemaakt van hardhout. Hierdoor is uw inklapbare werkbank duurzaam en robuust. In het assortiment van Powertools vindt u inklapbare werkbanken van diverse afmetingen.

  Uw inklapbare werkbank kopen bij Powerplustools

  Gaat u een inklapbare werkbank kopen, dan moet uw inklapbare werkbank ook makkelijk te vervoeren zijn. Let u dan ook op het gewicht van uw inklapbare werkbank. Bij Powertools kunt u inklapbare werkbanken kopen waarbij alle relevante productspecificaties helder weergegeven zijn. Zo wordt een inklapbare werkbank kopen iets dat u met vertrouwen kunt doen. Een inklapbare werkbank kopen bij Powerplustools betekent profiteren van een snelle levering. Ook kunt u de terzake kundige klantenservice bellen als u een gedegen technisch advies nodig heeft.

 • Stalen werkbanken

  Met een stalen werkbank met stalen werkblad van werkbankenspecialist Powerplustools bent u gegarandeerd jarenlang voorzien van een kwaliteitsproduct. De stalen werkbanken zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen. In combinatie met een gereedschapsbord in dezelfde kleur creëert u een complete werkplek. In onze showroom te Marum kunt u deze eens rustig komen bekijken. Wij zijn u graag van dienst.

 • Stalen werkbanken met houten blad

  Stalen werkbanken met houten blad zijn onmisbaar, wanneer u regelmatig klust of professionele reparaties verricht. Onze stalen werkbanken met houten blad zijn duurzaam en van industriële kwaliteit. Ontdek hier de prachtige en functionele stalen werkbanken van Powerplustools met accentkleuren rood en zwart. Stalen werkbanken met houten blad zijn voor uw onderneming een duurzame investering! Bekijk hier ons assortiment.

  Stalen werkbanken met houten bladen

  Stalen werkbanken met houten werkbladen in diverse uitvioeringen koopt u eenvoudig online op Powerplustools. U kiets de werkbank uit naar uw wensen. bekijk onze specificaties naar afmetingen belastbaarheid en type tafelblad. U kunt ook een werkbvank bestellen met handige lades waarin u uw gereedschap en kleine onderdelen zoals schroefjes en bouten kunt bewaren. Welke werkbank voor u geschikt is hangt natuurlijk af van wat u er op doet. Powerplustools geeft u graag advies over stalen werkbanken met houten blad.

  Stalen werkbanken met houten blad

  Onze stalen werkbanken met houten bladen bestelt u met gewenst bovenblad. Zo hebben wij gelakt multiplex blad op verschillende diktes. Er zijn verschillende diktes en soorten hout voor het blad van de werkbank te bestellen. Informeert u gerust via Powerplustools hier online. Wij zijn u graag van dienst in stalen werkbanken met houten blad. De stalen poten zijn zwart of rood gelakt en zijn verstelbaar in hoogte. Misschien heeft u een voorkeur voor een rode werktafel of werkbank vanwege de inrichting van uw werkplaats. U heeft daarin de keuze.

  Stalen werkbanken met houten blad bestelt u voordelig op Powerplustools

  Modellen stalen werkbanken met houten bladen naar type:

  • werkbank hout
  • werkbank hout met opzetrand
  • werkbank met lades

  Wilt u stalen werkbanken met houten bladen via Powerplustools bestellen? Vraagt u dan een offerte aan. Heeft u speciale vragen over een werkbank voor u op maat? Neemt u dan contact op met ons onder onze rubriek contact. U kunt al onze producten eenvoudig zelf online bestellen en in de winkelwagen plaatsen. bekijkt u ook onze andere categorieën professionele montage en reparatie gereedschap en apparatuur evenals de accessoires. Wie monteert en klust op stalen werkbanken met een houten blad heeft regelmatig materialen en gereedschap nodig. U vindt deze hier voordelig en wij leveren snel en onder garantie. Bestel daarom uw stalen werkbanken met houten bladen hier online via Powerplustools.nl!

  Met de oerdegelijke stalen werkbanken met houten blad van Powerplustools kunt u op de juiste werkhoogte aan de slag, stalen werkbanken met economische multiplex blad of de industrieel inzetbare lijn werkbanken met professioneel vingerlas verlijmd hardhouten blad wat ook onder extreme omstandigheden niet krom trekt. Al onze werkbanken hebben als basis een degelijk stalen frame voorzien van een hoogwaardige poedercoating en een capaciteit van 500 tot 1000 kg. De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom ( Hevea Brasiliensis ) één van de meest ecologische en duurzaamste houtsoorten ter wereld. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of om samen met ons team een opstelling op maat te maken.  Alles uit voorraad leverbaar inclusief garantie en binnen 1 werkdag afgeleverd in België en Nederland.

 • Werkplek samenstellen

  Een werkplaats is een plek waar creativiteit tot uiting komt. Waar nog ruimte is voor vakmanschap en waar creatieve ideeën werkelijkheid worden. Omdat een werkplaats een broedplaats is voor de prachtigste resultaten, is het van belang dat deze altijd tiptop in orde is. Een overzichtelijke werkplaats zal geen belemmering vormen voor uw creatieve proces en laat u niet onnodig lang zoeken naar uw gereedschap. Een goede werkplek samenstellen is dus zeker van belang om uw werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

  Werkplek samenstellen

  Gaat u uw werkplek samenstellen? Powerplustools helpt u aan het benodigde materiaal. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het leveren van werkplaatskasten, werkbladen of gereedschapsborden, maar ook om een verlichtingsset of koppelstukken voor de eerder genoemde gereedschapsborden of werkplaatskasten. Het is zelfs mogelijk om een complete werkplek aan te schaffen. Dit gaat om een combinatie van een volledig hoekstuk met werkblad en een gereedschapsbord.

  Werkplek samenstellen? We helpen u graag!

  Wij hechten veel waarde aan klant- en servicegerichtheid, waardoor u al snel zult merken dat u er tijdens de werkplek samenstellen niet alleen voor staat. We weten dat een goede werkplek samenstellen niet altijd even makkelijk is en het kan voorkomen dat u hierbij wat extra hulp nodig heeft. Bij ons maakt het niet uit of u een particulier bent of juist eigenaar bent van een groot bedrijf; u bent altijd van harte welkom!

  Uw werkplek samenstellen met de producten van Powerplustools

  Door onze artikelen met elkaar te combineren, creëert u al snel een mooi plekje waar u optimaal aan de slag kunt. We geven u graag meer informatie over onze artikelen.

  Werkplek samenstellen met een werkplaatskast

  De werkplaatskasten kunnen bestaan uit kasten met deuren of juist uit een kast met alleen maar laden. De kast kan op wieltjes staan, maar u kunt ook een hangkast met gasgeveerde klep of rolluik aanschaffen.

  Werkplek samenstellen met behulp van een werkblad

  Een werkplek samenstellen is met onze werkbladen in verschillende afmetingen geen enkel probleem. Bovendien geven de verschillende materialen van de werkbanken, zoals hardhout, metaal, en multiplex, u nog meer keuzevrijheid.

  Werkplek samenstellen met bijbehorend gereedschapsbord

  De gereedschapsborden zijn geschikt om uw gereedschap eenvoudig op te hangen en zo een duidelijk overzicht te hebben. De borden bestaan uit verschillende afmetingen, waardoor de ideale werkplek samenstellen nog eenvoudiger wordt. Gaat u ook uw werkplek samenstellen? En heeft u interesse in één van deze artikelen of een ander artikel dat op de webshop te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op!

  Powerplustools is de specialist in werkplaatsinrichting, een complete werkplek inclusief gereedschapskasten, gereedschapswagens, werkbanken en gereedschapsborden kunt u bij ons vinden. Ook voor een luxe hoekopstelling in hamerslag poedercoating grijs & antraciet met multiplex blad, hardhouten blad of een RVS blad bent u bij ons aan het juiste adres.

  Maak van uw garage, schuurtje of bijkeuken de ideale werkplek met het degelijke werkplaatsmeubilair van Powerplustools, uw complete werkplaatsinrichting samenstellen op 1 adres. Overtuig u van de kwaliteit in onze showroom in Marum en stel samen met ons team de door u gewenste combinatie samen. Wij zijn u graag van dienst, levering uit voorraad en snel thuisbezorgd.

 • Werkbanken met laden

  Werkbanken zijn handig, maar werkbanken met lades zijn handiger. Hiermee beschikt u namelijk niet alleen over genoeg werkruimte, maar heeft u ook alle spullen die u nodig heeft bij de hand. U kunt allerlei gereedschap opbergen in de werkbanken met lades, maar ook de kleinere projecten waar u mee bezig bent.

  Werkbanken met lades: om nog sneller te werken

  Dankzij werkbanken met lades verliest u geen tijd met het zoeken naar de spullen die u nodig heeft. U kunt alles bij elkaar opbergen en meteen aan de slag. Op deze manier kunt u de werkplaats heel praktisch inrichten. Natuurlijk bespaart u met werkbanken met lades ook ruimte. Doordat de opbergruimte onder de werkbank te vinden is, hoeft u geen extra kast te plaatsen. Bovendien heeft u op het werkblad de nodige werkruimte tot uw beschikking. U hoeft niet continu van de werkbank naar een kast te lopen om extra benodigdheden te halen. Alles bevindt zich in en om de werkbanken met lades. En dat bespaart u tijd.

  Comfortabel werken met een werkbank van Powerplustools

  De werkbanken met lades zijn zo ontworpen dat u precies op de juiste hoogte kunt werken. Zo zult u op een comfortabele manier bezig zijn met uw projecten. Dat zorgt er niet alleen voor dat u efficiënt en snel kunt werken, maar ook dat u meer uithoudingsvermogen heeft. De juiste houding tijdens het werken geeft u meer energie. De werkbanken met lades uit ons aanbod zijn allemaal praktisch, maar ze hebben nog een pluspunt. De werkbanken met lades zijn bijzonder duurzaam. Omdat er steeds weer gekozen is voor materialen van hoge kwaliteit, gaan deze werkbanken met lades lekker lang mee. De werkbanken zijn bedoeld om aan te werken en daardoor is de constructie stevig en robuust. Vertrouw op de werkbanken met lades van Powerplustools.

  Maak een professionele indruk

  Werkbanken met lades zorgen ervoor dat uw werkomgeving er meteen professioneel uitziet. Uiteraard zijn de ontwerpen in het aanbod van Powerplustools stijlvol. U heeft niet alleen al uw gereedschap bij de hand, maar kunt ook een goede indruk maken bij klanten of andere bezoekers. Bij Powerplustools kunt u werkbanken met lades gewoon online bestellen.

  De voordelen op een rij:

  • U heeft meteen de beschikking over voldoende werkruimte.
  • De werkruimte bevindt zich op een hoogte die voor u comfortabel is. Dankzij de lades heeft u alle spullen die u nodig heeft bij de hand.
  • Door opbergruimte in de werkbank te creëren bespaart u ruimte.
  • De werkbanken met lades zijn duurzaam en gaan jarenlang mee.
  • Met een werkbank met lades maakt u een professionele indruk.

  Met een werkbank met laden of kasten van Powerplustools wordt uw werkplaats, bijkeuken of schuur omgetoverd in een representatieve ruimte. Uw waardevolle gereedschappen opgeruimd in de laden of gereedschapskasten en veilig achter slot en grendel. Of het nu gaat om een werkbank met 4 , 5 , 6 of 7 laden of een werkbank met daaronder een uitneembare gereedschapskist of eenvoudig weg te rollen gereedschapswagen met 4 zwenkwielen; wij leveren het snel en uit voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom alwaar een breed assortiment met zorg geproduceerde werkbanken met laden staat opgesteld, overtuig u van de kwaliteit, u bent van harte welkom.

 • Werkbank voordeelcombinaties

  Het prijsvoordeel van gecombineerde sets werkbanken met een gereedschapswagen of gereedschapsbord vindt u hier. Een complete werkplek is nu voor een ieder binnen handbereik. Staat uw ideale combinatie er niet tussen ? Wij denken graag met u mee, voor advies kunt u telefonisch of per mail contact opnemen en uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Marum.

 • Heavy Duty werkplaatsinrichting

  Met deze Heavy Duty producten maakt u van uw garage of schuur een professionele werkplek! Een Heavy Duty werkbank of (laden)kast vindt u op deze pagina. Overtuig uzelf van de kwaliteit in onze ruime showroom in Marum of stel online de door u gewenste combinatie samen. Levering uit voorraad en snel thuisbezorgd.

per pagina
 • € 149,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt vingerlas verlijmd hardhouten werkblad voor 2 werkplaatskasten van 68 cm. (PP-T 0990 C)  Afmetingen: 136 x 46 x 3,6 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kasten.  Houtsoort: rubberwood / Hevea Brasiliensis.  Netto gewicht: 15 kg. per stuk.  

  € 149,-
  Gewicht: 15 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 149,-
  werkplek-samenstellen

  MDF werkblad met RVS plaat (legering #430) omkleed voor 2 werkplaatskasten van 68 cm. (PP-T 1164)  Afmetingen: 136 x 46 x 3,6 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kasten.  Materiaal: roestvaststalen plaat legering #430   Netto gewicht: 21 kg. per stuk.

  € 149,-
  Gewicht: 21 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 199,-
  werkplek-samenstellen

  MDF werkblad met RVS plaat (legering #430) omkleed voor 3 werkplaatskasten van 68 cm.  Afmetingen: 204 x 46 x 3,6 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kasten.  Materiaal: roestvaststalen plaat legering #430   Netto gewicht: 31,8 kg. per stuk.

  € 199,-
  Gewicht: 31.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 159,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt vingerlas verlijmd hardhouten werkblad voor het hoekstuk van de garageserie.  Afmetingen: 86.5 x 86,5 x 3,6 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op het hoekstuk.  Houtsoort: rubberwood / Hevea Brasiliensis.  Netto gewicht: 15,5 kg. per stuk.  

  € 159,-
  Gewicht: 15.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,99 € 109,-
  -€ 69,01
  werkplek-samenstellen

  Zelf een hoekwerkbank maken met deze multiplex platen van 86.5 x 86,5 x 3,6 cm. -  OPRUIMING OP = OP van € 109,-- voor € 39,99 incl. btw. Netto gewicht: 13 kg. Verzendkosten binnen Nederland en België 1 t/m 31 stuks € 7,95 en vanaf € 1250,-- totale orderwaarde leveren wij franko huis (NL&BE)

  € 39,99 € 109,-
  Gewicht: 13 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 159,-
  werkplek-samenstellen

  Met metaal omkleed werkblad voor het hoekstuk van de garageserie.  Afmetingen: 86.5 x 86,5 x 3,6 cm. ( L x B x H ) Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op het hoekstuk. Materiaal: roestvaststalen plaat legering #430   Netto gewicht: 18 kg. per stuk.

  € 159,-
  Gewicht: 18 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,95
  werkplek-samenstellen

  Metalen gereedschapsbord – verticaal model.  Kleur grijs hamerslag poedercoating.  Afmetingen: 105 x 61 cm. ( H x B )  Bruikbare afmetingen incl. gemonteerde hangkasten: 70 x 61 cm. ( H x B )  Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Voorzien van 4 draadbussen voor montage hangkast. Materiaaldikte: 1 mm. Netto...

  € 59,95
  Gewicht: 5.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,95
  werkplek-samenstellen

  Metalen gereedschapsbord – verticaal model.  Kleur grijs hamerslag poedercoating.  Afmetingen: 105 x 80 cm. ( H x B )  Bruikbare afmetingen incl. gemonteerde hangkast: 70 x 80 cm. ( H x B )  Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Voorzien van 4 draadbussen voor montage hangkast. Materiaaldikte: 1 mm. Netto...

  € 59,95
  Gewicht: 6.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 23,90
  werkplek-samenstellen

  Koppelstuk voor gereedschapsborden en werkplaatskasten van de garageserie. 1 koppelstuk bestaat uit 2 staanders die na plaatsing van de garageserie aan elkaar worden gekoppeld. Kleur: grijs hamerslag poedercoating. Afmetingen: 142 x 6,7 x 3 cm. ( L x B x H ) Materiaaldikte: 1,8 mm. Netto gewicht: 2 kg.   

  € 23,90
  Gewicht: 2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  werkplek-samenstellen

  Eindstuk voor gereedschapsborden van de garageserie/eindstuk voor set met gereedschapsborden doch zonder hoge kast 0883. Kleur: grijs hamerslag poedercoating.  Afmetingen: 142 x 3,5 x 3 cm. ( L x B x H ) Materiaaldikte: 1,8 mm.  Netto gewicht per stuk: 1 kg. 

  € 11,95
  Gewicht: 1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 429,-
  werkbanken

  Hoekstuk garageserie bestaande uit: 1 onderkast voor hoekstuk met 1 deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Deur, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) 

  € 429,-
  Gewicht: 57 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 429,-
  werkbanken

  Werkbank hoekopstelling bestaande uit: 1 onderkast met deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten )

  € 429,-
  Gewicht: 59.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 609,-
  complete-werkplekken

  Hoekstuk garageserie bestaande uit: 1 onderkast voor hoekstuk met 1 deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Deur, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) 

  € 609,-
  Gewicht: 75.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 815,-
  complete-werkplekken

  Hoekstuk garageserie bestaande uit: 1 onderkast voor hoekstuk met 1 deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Deur, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten )

  € 815,-
  Gewicht: 98.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 609,-
  complete-werkplekken

  Hoekstuk garageserie bestaande uit: 1 onderkast voor hoekstuk met 1 deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Deur, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten )

  € 609,-
  Gewicht: 77.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 815,-
  complete-werkplekken

  Hoekstuk garageserie bestaande uit: 1 onderkast voor hoekstuk met 1 deur.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Deur, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )  Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 86,5 x 45 cm.  Afmetingen: 87 x 87 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten )

  € 815,-
  Gewicht: 96.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 199,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt vingerlas verlijmd hardhouten werkblad voor 3 werkplaatskasten van 68 cm. (PP-T 1166)  Afmetingen: 204 x 46 x 3,6 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kasten.  Houtsoort: rubberwood / Hevea Brasiliensis.  Netto gewicht: 19 kg. per stuk.

  € 199,-
  Gewicht: 19 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 79,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Set extra lange poten voor werkbank PP-T 0445, 0446 en 0447. Verhoogt de werkbank met 10 cm. ( totale werkbankhoogte na montage: 106 cm. gemeten: bovenkant houten blad ) Stalen poten met hoge kwaliteit poedercoating.  Inclusief set gegalvaniseerde bouten en moeren ( boutkwaliteit 4.8 ). Afmetingen kokerprofiel poten: 80 x 40 x 1010 mm. Kleur: rood. Tevens...

  € 79,95
  Gewicht: 15.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Set extra lange poten voor werkbank PP-T 0445S, 0446S en 0447S. Verhoogt de werkbank met 10 cm. (totale werkbankhoogte na montage: 106 cm. gemeten: bovenkant werkblad) Stalen poten met hoge kwaliteit poedercoating.  Inclusief set gegalvaniseerde bouten en moeren ( boutkwaliteit 4.8 ). Afmetingen kokerprofiel poten: 80 x 40 x 1010 mm. Kleur: zwart. Tevens...

  € 79,95
  Gewicht: 15.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  werkplek-samenstellen

  Complete verlichtingsset bestaande uit: 2 x LED lamp 8 W - 12 V. - CCT (kleurtemperatuur): 4000K. Afmetingen LED lamp: 61 x 3 x 1 cm. 1 x Connectorkabel voor het koppelen van 2 x LED lamp.  1 x 12 Volt adapter (0.6A) voor LED lamp PP-T 1197.

  € 79,95
  Gewicht: 0.524 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,95
  gereedschapsborden

  Magnetische tissue houder welke d.m.v. sterke magneten aan gereedschapbord of gereedschapwagen kan worden bevestigd of d.m.v. schroeven aan de wand.  Hoge kwaliteit poedercoating.  Afmetingen: 25,5 x 13 x 10 cm. Kleur: zwart.

  € 9,95
  Gewicht: 0.97 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  werkplek-samenstellen

  Gelakt vingerlas verlijmd hardhouten werkblad voor 1 werkplaatskast van 68 cm (PP-T 0884 - 0885 - 0886 - 1156 - 1173 en 1174 ). Afmetingen: 68 x 46 x 3,8 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kast.  Houtsoort: rubberwood / Hevea Brasiliensis.  Netto gewicht: 8 kg. per stuk.  

  € 79,95
  Gewicht: 8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  werkplek-samenstellen

  MDF werkblad met RVS plaat (legering #430) omkleed voor 1 werkplaatskast van 68 cm (PP-T 0884 - 0885 - 0886 - 1156 - 1173 en 1174 ). Afmetingen: 68 x 46 x 3,8 cm. ( L x B x H )  Aan de onderkant voorzien van draadbussen voor montage op de kast.  Materiaal: MDF met roestvaststalen plaat legering #430   Netto gewicht: 11 kg. per stuk.

  € 79,95
  Gewicht: 11 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 379,95
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 2 deuren (artikelcode PP-T 0884). Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Twee deuren, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )

  € 379,95
  Gewicht: 35.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 409,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 4 laden (artikelcode PP-T 0885).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 409,-
  Gewicht: 54.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 449,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 449,-
  Gewicht: 62.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 449,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 449,-
  Gewicht: 64.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 2 deuren (artikelcode PP-T 0884). Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Twee deuren, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels )

  € 349,95
  Gewicht: 40.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 489,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 4 laden (artikelcode PP-T 0885).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 489,-
  Gewicht: 61.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 609,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 4 laden (artikelcode PP-T 0885).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 609,-
  Gewicht: 71 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 529,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm.Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 529,-
  Gewicht: 70.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 649,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating.  Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 649,-
  Gewicht: 79.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 799,-
  complete-werkplekken

  Werkplaatskast met 7 laden + kast met draaideur. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 136x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 799,-
  Gewicht: 128 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 799,-
  complete-werkplekken

  Werkplaatskast met 7 laden + kast met draaideur. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 136x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 799,-
  Gewicht: 134 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 529,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 529,-
  Gewicht: 71.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 649,-
  complete-werkplekken

  Werkbank 68 cm / werkstation bestaande uit: Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173).  Materiaaldikte: 1 mm. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten exclusief houten blad )

  € 649,-
  Gewicht: 81.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  accessoires-voor-werkbanken

  LED lamp 8 W - 12 V. CCT (kleurtemperatuur): 4000K. Afmetingen LED lamp: 61 x 3 x 1 cm. Tevens verkrijgbaar / niet bij inbegrepen:  Connectorkabel voor het koppelen van 2 x LED lampen. Artikelcode PP-T 1197A. 12 Volt adapter (0.6A) voor maximaal 2 LED lampen. Artikelcode PP-T 1198.

  € 39,95
  Gewicht: 0.22 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 43,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele draaibare bankschroef met een bekbreedte van 100 mm.  140 mm. hoog - 275 mm. lang. De bankschroef is tot 80 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 65 bij 65 mm.  Klemdiepte: 55 mm. Geveerde bek waardoor het werkstuk eenvoudig in de bankschroef te zetten is. De geharde bekken zijn verwisselbaar. Levenslange garantie.

  € 43,95
  Gewicht: 6.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95
  bankschroeven

  Degelijke draaibare bankschroef met een bekbreedte van 75 mm.  115 mm. hoog - 215 mm. lang. De bankschroef is tot 50 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 60 bij 50 mm.  Klemkracht: 750 kg. Klemdiepte: 45 mm. Geveerde bek waardoor het werkstuk eenvoudig in de bankschroef te zetten is.  De geharde bekken zijn verwisselbaar.  5 jaar garantie.

  € 24,95
  Gewicht: 3.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 38,95
  bankschroeven

  Degelijke draaibare bankschroef met een bekbreedte van 100 mm.  135 mm. hoog - 255 mm. lang. De bankschroef is tot 80 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 65 bij 65 mm.  Klemkracht: 750 kg. Klemdiepte: 50 mm. Geveerde bek waardoor het werkstuk eenvoudig in de bankschroef te zetten is.  De geharde bekken zijn verwisselbaar.  5 jaar garantie.

  € 38,95
  Gewicht: 5.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 64,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele draaibare bankschroef met een bekbreedte van 100 mm.  Materiaal: nodulair gietijzer. 150 mm. hoog - 300 mm. lang. De bankschroef is tot 110 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 65 bij 60 mm.  Klemdiepte: 60 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 35 mm. Levenslange garantie.

  € 64,95
  Gewicht: 8.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele draaibare bankschroef met een bekbreedte van 125 mm.  Materiaal: nodulair gietijzer. 165 mm. hoog - 360 mm. lang. De bankschroef is tot 130 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 75 bij 65 mm.  Klemdiepte: 70 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 40 mm. Levenslange garantie.

  € 99,95
  Gewicht: 12 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 124,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele draaibare bankschroef met een bekbreedte van 150 mm.  Materiaal: nodulair gietijzer. 190 mm. hoog - 415 mm. lang. De bankschroef is tot 160 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 85 bij 70 mm.  Klemdiepte: 85 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 50 mm. Levenslange garantie.

  € 124,95
  Gewicht: 15.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 179,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele draaibare bankschroef met een bekbreedte van 200 mm.  Materiaal: nodulair gietijzer. 205 mm. hoog - 515 mm. lang. De bankschroef is tot 210 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 95 bij 95 mm.  Klemdiepte: 90 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 55 mm. Levenslange garantie.

  € 179,95
  Gewicht: 24.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 87,95
  bankschroeven

  Multifunctionele en draaibare bankschroef met een bekbreedte van 100 mm.  190 mm. hoog - 350 mm. lang. De bankschroef is tot 100 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 45 bij 65 mm.  Klemdiepte: 60 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 25 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar

  € 87,95
  Gewicht: 10 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 109,95
  bankschroeven

  Multifunctionele en draaibare bankschroef met een bekbreedte van 125 mm.  230 mm. hoog - 420 mm. lang. De bankschroef is tot 120 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 65 bij 75 mm.  Klemdiepte: 70 mm. Tevens voorzien van een buizenklem voor buizen van max. ø 45 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar

  € 109,95
  Gewicht: 15 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 199,95
  bankschroeven

  Multifunctionele en draaibare bankschroef met een bekbreedte van 125 mm.  260 mm. hoog - 390 mm. lang. De bankschroef is tot 150 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 90 bij 130 mm.  Klemdiepte: 80 mm. Tevens voorzien van 2 buizenklemmen voor buizen van max. ø 20 en 35 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar.

  € 199,95
  Gewicht: 26.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 43,95
  bankschroeven

  Degelijke draaibare tafelbankschroef met een bekbreedte van 65 en 40 mm.  145 mm. hoog (hoogte vanaf de bovenkant van het werkblad gemeten) - 165 mm. lang. De bankschroef is tot 55 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 50 bij 25 mm.  Klemdiepte: 37 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar.  Voor werkbladen van maximaal 45 mm. 5 jaar garantie.

  € 43,95
  Gewicht: 3.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 21,95
  bankschroeven

  Degelijke draaibare tafelbankschroef met een bekbreedte van 60 mm.  Model: zwaluwstaart.   95 mm. hoog (hoogte vanaf de bovenkant van het werkblad gemeten) - 160 mm. lang. De bankschroef is tot 70 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 32 bij 40 mm.  Klemdiepte: 30 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar.  Voor werkbladen van maximaal 50 mm. 2 jaar...

  € 21,95
  Gewicht: 2.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 20,95
  bankschroeven

  Degelijke draaibare tafelbankschroef met een bekbreedte van 50 mm.  Model: zwaluwstaart.   95 mm. hoog (hoogte vanaf de bovenkant van het werkblad gemeten) - 150 mm. lang. De bankschroef is tot 60 mm. open te draaien.  Het aambeeld meet 28 bij 40 mm.  Klemdiepte: 32 mm. De geharde bekken zijn verwisselbaar.  Voor werkbladen van maximaal 50 mm. 2 jaar...

  € 20,95
  Gewicht: 2.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele buizen bankschroef met een bekbreedte van 120 mm.  Geschikt voor buizen van max. ø 175 mm. Afmetingen: 500 mm. hoog - 400 mm. breed. De bankschroef is tot 185 mm. open te draaien.  De geharde bekken zijn verwisselbaar. Levenslange garantie.

  € 139,95
  Gewicht: 16.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 76,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele buizen bankschroef met een bekbreedte van 75 mm.  Geschikt voor buizen van max. ø 100 mm. Afmetingen: 355 mm. hoog - 260 mm. breed. De bankschroef is tot 135 mm. open te draaien.  De geharde bekken zijn verwisselbaar. Levenslange garantie.

  € 76,95
  Gewicht: 7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele buizen bankschroef met een bekbreedte van 65 mm.  Geschikt voor buizen van max. ø 75 mm. Afmetingen: 290 mm. hoog - 210 mm. breed. De bankschroef is tot 130 mm. open te draaien.  De geharde bekken zijn verwisselbaar. Levenslange garantie.

  € 49,95
  Gewicht: 4.25 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 43,95
  bankschroeven

  Heavy Duty professionele buizen bankschroef met een bekbreedte van 65 mm.  Geschikt voor buizen van max. ø 65 mm. Afmetingen: 240 mm. hoog - 180 mm. breed. De bankschroef is tot 125 mm. open te draaien.  De geharde bekken zijn verwisselbaar. Levenslange garantie.

  € 43,95
  Gewicht: 3.25 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 499,95
  werkplek-samenstellen

  Werkplaatskast met 2 deuren inclusief zeeppomp, RVS wasbak en RVS kraan.  Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Twee deuren, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels ) Afmetingen: 68 x 46 x 95 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Frontopening met geopende deuren: 70 x 54 cm. ( H x B ) Effectieve binnenmaten wasbak : 63 x 35,5 x 20 cm....

  € 499,95
  Gewicht: 32 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 189,-
  inklapbare-werkbanken

  Handige werkbank om mee te nemen naar een klus of wedstrijd.  Stevig inklapbaar frame.  Afmetingen: 120 x 70 x 85 cm. ( L x B x H ).  Capaciteit: 250 kg.  Verpakkingsgewicht: 34,5 kg. Netto gewicht: 29,5 kg. 4 cm. dik multiplex blad. Kleur grijs, tevens in het zwart en in het rood leverbaar.

  € 189,-
  Gewicht: 34.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.599,-
  werkbanken-met-laden

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en luxe RVS bovenblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd. De 24 lades zijn uitgerust met heavy duty kogellager-geleidingen, zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van 2,5 mm. dikke foam matten.

  € 2.599,-
  Gewicht: 338 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,-
  wielen

  Set van 6 degelijke wielen voor de 2740 werkbankserie.  Geschikt voor werkbank PP-T 2730, 2740, 2741 en 2742. Deze wielset bestaat uit: 2 wielen zonder rem (360gr. draaibare versie, zgn. zwenkwiel).  Wielmaat: Ø 127 mm x 40 mm. breed.

  € 89,-
  Gewicht: 13.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.199,-
  werkbanken-met-laden

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en luxe RVS bovenblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd. De 17 lades zijn uitgerust met heavy duty kogellager-geleidingen, zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van 2,5 mm. dikke foam matten.

  € 2.199,-
  Gewicht: 244 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.299,-
  werkbanken-met-laden

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en twee ruime kasten voor het opslaan van diverse gereedschappen. Het geheel is voorzien van een luxe RVS bovenblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd.

  € 2.299,-
  Gewicht: 200 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,95
  werkplek-samenstellen

  Wandkast / hangkast met twee deuren. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Voorzien van 2 deuren. Afmetingen: 68 x 28 x 35 cm. (buitenmaten) Frontopening bij geopende deuren: 56,5 x 26,5 cm. Netto gewicht: 9 kg. Materiaaldikte: 1 mm. Prijs € 99,95 incl. btw. – verzending binnen NL & BE: 1 tot en met 12 st. € 7,95 , vanaf € 1.250,-- franco...

  € 99,95
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: blauw + grijs (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x H ) Netto gewicht: 38,8 kg.

  € 349,95
  Gewicht: 38.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x H ) Netto gewicht:...

  € 349,95
  Gewicht: 38.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met afvalbak en lade + papierrolhouder.Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen kast waarin kunststof afvalemmer staat: 74,5 x 35,5 x 54,5 cm. ( H x B x D ) Afmetingen kunststof afvalemmer: 38 x 32 x 22,5 cm. ( H x B x D , binnenmaten )

  € 369,95
  Gewicht: 42.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met afvalbak en lade + papierrolhouder.Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen kast waarin kunststof afvalemmer staat: 74,5 x 35,5 x 54,5 cm. ( H x B x D ) Afmetingen kunststof afvalemmer: 38 x 32 x 22,5 cm. ( H x B x D , binnenmaten )

  € 369,95
  Gewicht: 42.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 739,-
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 7 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 12 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 17 cm.

  € 739,-
  Gewicht: 96.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 739,-
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met 6 laden. Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Afmetingen van de lades: 2 st: 60 x 44,5 x 5 cm. 2 st: 60 x 44,5 x 7 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 12 cm. 1 st: 60 x 44,5 x 17 cm.

  € 739,-
  Gewicht: 96.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  werkplek-samenstellen

  Werkplaatskast 91,5 cm breed 57 cm diep en 200 cm hoog. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating).Voorzien van 4 verstelbare legborden afm. 91 x 52,5 cm. ( B x D ) Afmetingen: 200 x 91,5 x 57 cm. ( buitenmaten H x B x D )  Effectieve binnenmaten: 181,5 x 91 x 52,5 cm. ( H x B x D )

  € 699,-
  Gewicht: 78.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  werkplek-samenstellen

  Werkplaatskast 91,5 cm breed 57 cm diep en 200 cm hoog ( artikelcode PP-T 1784S ). Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating).Voorzien van 4 verstelbare legborden afm. 91 x 52,5 cm. ( B x D ) Afmetingen: 200 x 91,5 x 57 cm. ( buitenmaten H x B x D )  Effectieve binnenmaten: 181,5 x 91 x 52,5 cm. ( H x B x D )

  € 699,-
  Gewicht: 78.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 149,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty hangkast. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 72 x 28 x 45 cm. ( buitenmaten B x D x H ) Frontopening bij geopende klep: 66 x 36,5 cm.  Effectieve binnenmaten: 71 x 25,5 x 44,5 cm. ( B x D x  ) Voorzien van 2 gasveren: cilinder diameter Ø 18 mm / plunjer diameter Ø 8 mm. Netto gewicht: 12 kg. per stuk.

  € 149,95
  Gewicht: 12 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 149,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty hangkast. Kleur: bordeaux rood + antraciet (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 72 x 28 x 45 cm. ( buitenmaten B x D x H ) Frontopening bij geopende klep: 66 x 36,5 cm.  Effectieve binnenmaten: 71 x 25,5 x 44,5 cm. ( B x D x  ) Voorzien van 2 gasveren: cilinder diameter Ø 18 mm / plunjer diameter Ø 8 mm. Netto gewicht: 12 kg. per stuk.

  € 149,95
  Gewicht: 12 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 249,-
  werkplek-samenstellen

  Frame met gereedschapsbord en bovenkast zwart voor Heavy Duty werkbankserie bestaande uit: 1 x gereedschapsbord voor de heavy duty serie. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 69 x 45 x 2 cm. ( B x H x D ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Netto gewicht: 3,2 kg. per stuk. Plus:

  € 249,-
  Gewicht: 22.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 249,-
  werkplek-samenstellen

  Frame met gereedschapsbord en bovenkast rood voor Heavy Duty werkbankserie bestaande uit: 1 x gereedschapsbord voor de heavy duty serie. Kleur: bordeaux rood (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 61,4 x 100,52 x 2,4 cm. ( B x H x D ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Netto gewicht: 3,2 kg. per stuk.

  € 249,-
  Gewicht: 22.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  werkplek-samenstellen

  Onderpaneel voor de Heavy Duty serie. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 69 x 16 x 2 cm. ( B x H x D ) Netto gewicht: 1 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot en met 96 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.

  € 12,95
  Gewicht: 1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  werkplek-samenstellen

  Onderpaneel voor de Heavy Duty serie. Kleur: blauw (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 69 x 16 x 2 cm. ( B x H x D ) Netto gewicht: 1 per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot en met 96 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.

  € 12,95
  Gewicht: 1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  werkplek-samenstellen

  Onderpaneel voor de Heavy Duty serie. Kleur: bordeaux rood (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 69 x 16 x 2 cm. ( B x H x D ) Netto gewicht: 1 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot en met 96 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.

  € 12,95
  Gewicht: 1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,95
  werkplek-samenstellen

  Gereedschapsbord voor de heavy duty serie. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afmetingen: 69 x 45 x 2 cm. ( B x H x D ) Afmeting vierkante gaten: 12 x 12 mm.  Steek van de gaten: 45 mm. ( hart op hart )  Netto gewicht: 3,2 kg. per stuk.Voorzien van 2 kabeldoorvoeren met een diameter van 40 mm.

  € 49,95
  Gewicht: 3.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  werkplek-samenstellen

  Set verbindingsstukken voor de heavy duty serie. Materiaaldikte: 1,8 mm. Afmetingen van de 2 staanders: 4 x 3 x 167,5 cm. ( B x D x H )  Afmetingen van de ligger: 71 x 3 x 3 cm. ( B x D x H ) Netto gewicht per set: 6,2 kg.  Inclusief bevestigingsmateriaal. Kleur: mat zwart. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 32 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij...

  € 39,95
  Gewicht: 6.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  werkplek-samenstellen

  Set verbindingsstukken voor de heavy duty serie. Materiaaldikte: 1,8 mm. Afmetingen van de 2 staanders: 4 x 3 x 167,5 cm. ( B x D x H )  Afmetingen van de ligger: 71 x 3 x 3 cm. ( B x D x H ) Netto gewicht per set: 6,2 kg.  Inclusief bevestigingsmateriaal. Kleur: grijs. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 32 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij...

  € 39,95
  Gewicht: 6.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 349,95
  werkplek-samenstellen

  Heavy duty werkplaatskast met 2 deuren. Kleur: mat zwart (hoogwaardige poedercoating). Afm: 72 x 57 x 90 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. blad ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 71,5 x 53 cm. ( B x D ) Effectieve binnenmaten: 71,5 x 54,5 x 72,5 cm. ( B x D x H ) Frontopening met geopende deuren: 61,5 x 66 cm. ( B x H ) Netto gewicht: 38,8 kg.

  € 349,95
  Gewicht: 38.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 69,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt multiplex werkblad voor 1 werkplaatskast van 72 cm. Afmetingen: 72 x 60 x 3,8 cm. ( L x B x H ) Geschikt voor de Heavy Duty serie.  Netto gewicht: 10,3 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 19 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.  

  € 69,-
  Gewicht: 10.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt hardhouten werkblad voor 1 werkplaatskast van 72 cm. Afmetingen: 72 x 60 x 3,8 cm. ( L x B x H ) Geschikt voor de Heavy Duty serie.  Netto gewicht: 11,17 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 15 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.  

  € 89,-
  Gewicht: 11.17 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,-
  werkplek-samenstellen

  Met RVS (legering #430) omkleed houten werkblad (geperst hout). voor 1 werkplaatskast van 72 cm. Afmetingen: 72 x 60 x 3,8 cm. ( L x B x H ) Geschikt voor de Heavy Duty serie.  Netto gewicht: 16,25 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 15 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.  

  € 89,-
  Gewicht: 16.25 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,-
  werkplek-samenstellen

  Gelakt hardhouten werkblad voor 2 werkplaatskasten van 72 cm. Afmetingen: 144 x 60 x 3,8 cm. ( L x B x H ) Geschikt voor de Heavy Duty serie.  Netto gewicht: 22,34 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL en BE: 1 tot 8 st. € 7,95 - vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE franco huis.  

  € 169,-
  Gewicht: 22.34 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 169,-
  werkplek-samenstellen

  Met RVS (legering #430) omkleed houten werkblad (geperst hout) voor 2 werkplaatskasten van 72 cm. Afmetingen: 144 x 60 x 3,8 cm. ( L x B x H ) Geschikt voor de Heavy Duty serie.  Netto gewicht: 32,50 kg. per stuk. Verzendkosten binnen NL: 1 tot 8 stuks € 39,50 en naar BE: € 49,50 - Vanaf € 1.250,-- leveren wij binnen NL & BE vrachtkostenvrij.  

  € 169,-
  Gewicht: 32.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 299,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke montagetafel met gecoat stalen frame en daarop een niet geleidend MDF bovenblad met PVC omkleed. Kleur: frame met zwarte poedercoating in speciaal motief, bovenblad: zwart / antraciet. Afm. 152 x 65 x 88,5 cm. Dikte van het bovenblad: 40 mm. Voorzien van 4 stelpootjes voor fijn-afstelling op een niet geheel vlakke bodem.

  € 299,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 239,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke montagetafel met gecoat stalen frame en daarop een niet geleidend MDF bovenblad met PVC omkleed. Kleur: frame met zwarte poedercoating in speciaal motief, bovenblad: zwart / antraciet. Afm. 152 x 65 x 88,5 cm. Dikte van het bovenblad: 40 mm. Voorzien van 4 stelpootjes voor fijn-afstelling op een niet geheel vlakke bodem.

  € 239,-
  Gewicht: 50 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 389,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke montagetafel met gecoat stalen frame en daarop een niet geleidend MDF bovenblad met PVC omkleed. Kleur: frame met zwarte poedercoating in speciaal motief, bovenblad: zwart / antraciet. Afm. 152 x 65 x 88,5 cm. Dikte van het bovenblad: 40 mm. Voorzien van 4 stelpootjes voor fijn-afstelling op een niet geheel vlakke bodem.

  € 389,-
  Gewicht: 72 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 449,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Degelijke montagetafel met gecoat stalen frame en daarop een niet geleidend MDF bovenblad met PVC omkleed. Kleur: frame met zwarte poedercoating in speciaal motief, bovenblad: zwart / antraciet. Afm. 152 x 65 x 88,5 cm. Dikte van het bovenblad: 40 mm. Voorzien van 4 stelpootjes voor fijn-afstelling op een niet geheel vlakke bodem.

  € 449,-
  Gewicht: 82 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 199,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Degelijke magazijnstelling met 4 plaatstalen legborden.  Staanders, liggers en legborden voorzien van antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen stelling: 68 x 46 x 200 cm. Afmetingen legborden gemonteerd in stelling: 64 x 37 x 2 cm.  Afmetingen tussen de staanders: 60,5 cm. Afmetingen kokers van de staanders: 40 x 40 mm.

  € 199,95
  Gewicht: 43.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 239,95
  accessoires-voor-werkbanken

  Degelijke magazijnstelling met 4 plaatstalen legborden.  Staanders, liggers en legborden voorzien van antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen stelling: 120 x 46 x 200 cm. Afmetingen legborden gemonteerd in stelling: 116 x 37 x 2 cm.  Afmetingen tussen de staanders: 112 cm. Afmetingen kokers van de staanders: 40 x 40 mm.

  € 239,95
  Gewicht: 58 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.599,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en houten werkblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd. De 24 lades zijn uitgerust met heavy duty kogellager-geleidingen, zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van 2,5 mm. dikke foam matten.

  € 2.599,-
  Gewicht: 338 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.999,-
  complete-werkplekken

  De Elite line werkplaatsinrichting heeft een bescheiden doch robuuste uitstraling en past qua kleurstelling in vele interieurs . Deze degelijke set met standaard LED verlichting gemonteerd onder de 3 hangkasten, 220 V stopcontact, 2 USB poorten en luchtslangaansluiting is geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik.

  € 2.999,-
  Gewicht: 411.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 3.499,-
  complete-werkplekken

  De Elite line werkplaatsinrichting heeft een bescheiden doch robuuste uitstraling en past qua kleurstelling in vele interieurs. Deze degelijke set met standaard LED verlichting gemonteerd onder de 3 hangkasten, 220 V stopcontact, 2 USB poorten en luchtslangaansluiting is geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. 

  € 3.499,-
  Gewicht: 472.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 2.129,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 2.129,-
  Gewicht: 277.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 2.099,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 2.099,-
  Gewicht: 278.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 2.199,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en houten werkblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd. De 17 lades zijn uitgerust met heavy duty kogellager-geleidingen, zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van 2,5 mm. dikke foam matten.

  € 2.199,-
  Gewicht: 244 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2.299,-
  stalen-werkbanken-met-houte...

  Een sieraad voor iedere werkplaats, deze degelijke werkbank met extra grote lades en twee ruime kasten voor het opslaan van diverse gereedschappen. Het geheel is voorzien van een houten werkblad. Dit hoogwaardige product heeft als basis een gelast frame en wordt compleet gemonteerd geleverd.

  € 2.299,-
  Gewicht: 200 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3.469,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: Werkplaatskast met 5 laden (artikelcode PP-T 0886). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afm: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten excl. houten blad ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 3.469,-
  Gewicht: 448.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3.199,-
  complete-werkplekken

  Complete werkbank bestaande uit: 2 x Werkplaatskast met 7 laden (artikelcode PP-T 1173). Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten. Afmetingen van de lades: 5 x 56,5 x 40 x 5,5 cm. 2 x 56,5 x 40 x 13,5 cm. Netto gewicht: 55,3 kg. Materiaaldikte:...

  € 3.199,-
  Gewicht: 401 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 201 - 300 van de 404 items

Een professionele werkbank

Professionele werkbanken voor particulier, bedrijven, scholen en instellingen; Powerplustools levert een brede lijn degelijke en duurzame werkbanken in de lengtematen 100 cm. - 120 cm. 150 cm. en 200 cm.  Een sterk stalen frame met daarop een ecologisch verantwoord hardhouten blad, een stalen, multiplex of roestvaststalen blad.

De hardhouten werkbladen voor onze werkbanken worden gemaakt van het hout van de rubberboom ( Hevea Brasiliensis ) één van de meest ecologische houtsoorten ter wereld.

Diverse soorten werkbanken

Een werkbank met lades, een metalen gereedschapsbord of 7 cm. hoge opstaande rand ? Wij leveren het uit voorraad, u bent van harte welkom in onze showroom alwaar alle producten in diverse combinaties staan opgesteld. Scherp geprijsd, levering uit voorraad en de online bestellingen worden goed verpakt op een pallet binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd. 

Werkbank kopen bij Powerplustools

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
north