Motor Er zijn 139 producten

Motorfiets benodigdheden koopt u veilig online. Motor gereedschap, een paddockstand (voor Honda, Suzuki, Kawasaki, BMW, Yamaha, Ducati of Triumph), een inrijklem/parkeerklem voor motorfietsen, spanbanden, accessoires voor motoren, motorfietsheftafels en motorliften. Alles staat online. Powerplustools is de specialist op motorgebied!


 • Bandenlepels – Bandenlichters

  Een uitgebreid assortiment bandenlichters om uw motor- en autobanden te wisselen. De bandenlepels zijn leverbaar van 25 cm tot en met 70 cm lang. Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het (de)monteren van een band. Wij adviseren u graag welk type bandenlichter het beste voor uw motor of auto te gebruiken is. Voor advies op maat kunt u in onze showroom terecht bij de collega's van Powerplustools of u kunt telefonisch contact opnemen.

 • Heftafels / Motorliften

  Heftafels motor en motorlift bestellen doet u gewoon online op Powerplustools! Voor elk type motorfiets bestelt u hier voordelig online een heftafel motor. U kunt hier verschillende types motorliften bestellen. Om een zware motorfiets op werkhoogte te krijgen, zijn onze pneumatische en hydraulische heftafels en motorliften voor u onmisbaar. Bent u motorfiets reparateur of professioneel in motorfietsonderhoud? Wij bieden u technisch geavanceerde heftafels motor. Een motorlift bestellen doet u voordelig via Powertools. Bekijk hier de actuele collectie heftafels om voor u een passende motorlift te bestellen:

  Heftafels motor en motorlift bestellen met accessoires

  Welke heftafel voor u geschikt is, ontdekt u bij de productspecificaties op Powerplustools in de categorie heftafels/motorliften. De specificaties geven afmetingen van de heftafels motor en motorliften, de techniek, de werkhoogte-mogelijkheden en de belastbaarheid weer. U kunt ook een extra brede heftafel of motorlift bestellen. Dit kan handig zijn wanneer u aan de motorfiets in ligstand wilt sleutelen. Tegelijk bij het motorlift bestellen, bestelt u hier praktische kleine accessoires zoals spanbanden, inrijklemmen, transportklemmen of oliebakjes.

  Pneumatische en hydraulische heftafel motor en/of motorlift bestellen

  Pneumatische en hydraulische heftafels motor zijn makkelijk te bedienen met de voet via een voetpedaal. In onze categorie heftafels/motorliften treft u liften aan voor bromfietsen en scooters en voor zware motorfietsen. De heftafels motor zijn uitgevoerd in een zwarte of rode kleur. U kunt deze zware geavanceerde heftafels en motorlift bestellen met 5 jaar Powerplustools garantie.

  Motorlift bestellen naar type fiets met motor

  Onze collectie heftafels motor omvat ondermeer:

  • Pneumatische en hydraulische heftafels motor voor motorfiets met voetpedaal
  • Pneumatische en hydraulische heftafels motor/zwenklift met inrijwielklem
  • Motorliften hydraulisch voor motor
  • Heftafels voor bromfiets of scooter hydraulisch

  Heftafels of een motorlift bestellen doet u naar uw persoonlijke voorkeur. U kunt hier zwarte of rode heftafels motor of motorliften te bestellen. Let bij uw keuze voor een motorlift op uw doelobject. Het model van uw motor of fiets met motor. Let ook op de afmetingen van de heftafels motor en de belastbaarheid in kilos gewicht. Heftafels motor of Motorlift bestellen, regelt u hier zelf online via Powerplustools. Wij geven u graag advies en u kunt een offerte aanvragen. Denkt u erover om één van onze heftafels motor of motorliften te bestellen, of een offerte aan te vragen? U kunt hier ook gelijk een motorlift bestellen op Powerplustools.nl, want dan profiteert u direct van ons voordelige aanbod heftafels pneumatisch en hydraulisch en van een snelle levering. Succes met hier een motorlift bestellen!

  Werken op de juiste werkhoogte met een Powerplustools heftafel voor uw motor !

  Powerplustools produceert al vele jaren in eigen beheer, conform de Europese machinerichtlijn, kwalitatief uitstekende hydraulische en pneumatische heftafels voor de motorfiets en wij geven hierop dan ook 5 jaar garantie. Uiteraard wordt iedere lift geleverd inclusief CE certificaat. Voor het onderhoud, schoonmaken of poetsen van uw motorfiets is zo’n heftafel een ideaal hulpmiddel. Wij leveren zowel schaarliften als zwenkliften, de hydraulische types met voetbediening en de hydraulisch & pneumatische tafels met zowel voetbediening als aansluitbaar aan een compressor. De schaarlift PP-T 0331 werkt volledig pneumatisch.

  De meeste van onze heftafels zijn verrijdbaar en de niet verrijdbare schaarheftafel PP-T 0332 is met zijn stabiele vlakke frame weer uitermate geschikt voor inbouw in de vloer.

  Voor een advies op maat kunt u telefonisch of per mail contact opnemen, tevens bent u 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Heerenveen.

 • Motor diversen

  In de categorie motor diversen vindt u enige handige gereedschappen voor het onderhoud van uw motorfiets zoals een balanceerapparaat voor het in balans brengen van wielen d.m.v. statisch balanceren, een kettingrichter, banden (de) montageapparaat , aluminium rollenbank en een 220 cm. lange motorrangeerder waarmee u uw motorfiets gemakkelijk in een hoek kunt plaatsen of 360 graden draaien.

 • Paddockstands

  Een handige paddockstand van Powerplustools

  U rijdt al een tijd motor of u heeft er net een aangeschaft. Als u uw motorfiets in uw garage stalt, zet u hem waarschijnlijk op zijn standaard. Daarbij staat uw motor altijd enigszins schuin. Hierdoor neemt hij wel meer plaats in. Als u uw motorfiets op een paddockstand zet, kunt u hem in uw garage kwijt in een perfect horizontale richting. Een paddockstand is stevig, stabiel en verrijdbaar. Daarnaast heeft een motor paddock nog meer voordelen.

  De voordelen van een paddockstand

  Op een paddockstand neemt uw motor niet alleen minder ruimte in, maar staat hij ook veel stabieler. Uw motor plaatst u gemakkelijk zelf op uw motor paddock, waarbij ofwel het voorwiel ofwel het achterwiel van de grond komt. Hierdoor kunt u veel beter sleutelen aan uw wielen of uw motorketting. Als u uw remsystemen wilt onderhouden, is het noodzakelijk dat uw motorfiets stabiel en stevig staat en u overal bij kunt. Dat is nou precies een grote meerwaarde van een paddockstand. Een motor paddock is bovendien verrijdbaar, dus als u merkt dat u te weinig ruimte heeft om te sleutelen, verplaatst u uw motor snel en eenvoudig.

  Betere veiligheid voor uw motor met paddock

  De paddockstands die Powerplustools levert, zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben slijtvaste en goed rollende wielen. Een motor paddock van Powerplustools weegt slechts een paar kg en is makkelijk te hanteren. U kunt kiezen voor een paddockstand voor uw voorwiel of een motor paddock voor uw achterwiel. Kiest u voor een paddockstand voor uw achterwiel, dan bevestigt u hem aan de bobbins of aan de achterbrug. Heeft u meerdere motoren, bestelt u dan zeker een paddockstand die in breedte te verstellen is. Wilt u dat uw motor geheel van de grond komt, combineert u dan een motor paddock voor uw achterwiel met een paddockstand voor uw voorwiel. Plaatst u uw motor met het achterwiel op een motor paddock, dan is een inrijwielklem aan te bevelen. Naast motor paddocks met dubbelzijdige ophanging levert Powerplustools ook motor paddocks met enkelzijdige ophanging.

  Online uw motor paddock bestellen

  Heeft u de paddockstand van uw voorkeur gevonden, dan kunt u hem snel en eenvoudig online bestellen bij Powerplustools. Mocht het zo zijn dat u niet precies weet welke motor paddock voor uw motor geschikt is, neemt u dan contact op met de deskundige adviseurs. Zij kunnen uw uitleggen welke motor paddock past bij het merk en type motor dat u rijdt en ook of u nog extra tools nodig hebt om veilig te werken met uw paddockstand.

  Voor iedere motorfiets hebben wij een paddockstand die perfect past en waarop de motor stabiel staat. Of u nu een Honda, Suzuki, BMW, Yamaha, Ducati, Triumph , MV Agusta , Buell , Voxan of een Kawasaki motorfiets bezit. Wij hebben de juiste motorbok voor u. Ook hebben wij bijpassende bobbins en specifieke paddockstands voor het liften van de motor via de voorvork of het balhoofd in het assortiment. U kunt ons bellen of langs komen voor advies op maat. Om veilig een paddock stand voor het achterwiel te kunnen plaatsen is een inrijwielklem een ideaal hulpmiddel. In onze showroom te Heerenveen kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motor de verschillende mogelijkheden eens uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

 • Spanbanden

  Om een motorfiets of andere lading vast te zetten op een aanhangwagen of in een bus zijn de diverse trek- en spanbanden ook wel sjorbanden genoemd van Powerplustools uitstekend te gebruiken. Met het ratelsysteem zet u eenvoudig de last extra stevig vast. Als u de trekbanden van powerplustools in combinatie met een inrijklem gebruikt staat uw motorfiets gegarandeerd muurvast. De spanbanden zijn leverbaar in verschillende lengtes. Zeer handig in het gebruiken is de spanband / tie-downn voor stuurmontage. De zachte stof van de tankbescherming van deze stuurharnas voorkomt krassen op uw motor. In onze showroom te Heerenveen kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motorfiets de verschillende mogelijkheden uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

 • Wielklemmen

  Powerplustools levert diverse soorten inrijklemmen om een motorfiets, scooter of bromfiets gemakkelijk en veilig te kunnen vervoeren in een bus of op een aanhangwagen. Het meest veelzijdig zijn de inrijklemmen met gepatenteerd kiep/knijp-systeem, de brede uitvoering voor moderne motorfietsen met brede banden en straatprofiel en de met rubber beklede versie voor motorfietsen met smalle banden zoals oldtimers / klassiekers.

  Om veilig een paddockstand te kunnen gebruiken is een inrijwielklem een perfect hulpmiddel, in onze showroom in Heerenveen kunt u met de daar aanwezige motorfietsen of uw eigen motor de verschillende mogelijkheden uitproberen. U bent van harte welkom. 

per pagina
 • € 7,50
  heftafels-motorliften

  Veer compleet voor crosslift PP-T 0323 Per stuk.

  € 7,50
  Gewicht: 0.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  heftafels-motorliften

  Rubberen beschermplaat.  O.a te gebruiken als bescherming op uw motorlift of als opvulling van een inrijklem voor minder brede wielen.  Wordt standaard geleverd bij de crosslift PP-T 0323 en 0433 Afmetingen: 41 x 34,5 x 0,8 cm   

  € 9,50
  Gewicht: 1.359 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95
  heftafels-motorliften

  Pomp voor Crosslift PP-T 0323 en 0433. De pomp meet in zijn totaliteit met de uitgaande cilinder op zijn laagste punt 23 cm. De cilinder kan maximaal 10 cm opgepompt worden. De maximale capaciteit van de pomp bedraagt 135 kg.  

  € 34,95
  Gewicht: 4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp voor heftafel PP-T 0309.  Geschikt voor de Powerplustools heftafel type PP-T 0309 tot en met bouwjaar 2011 (met bouten gemonteerd frame).  Cilinderstang diameter: 40 mm (ter hoogte van het aansluitpunt).  Kleur rood.

  € 99,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Complete cilinder voor heftafel PP-T 0332 / 0325.  Capaciteit van 700 kg.  Lengte ingeschoven: 46,5 cm. Lengte uitgeschoven: 71,5 cm. Slag: 25 cm. Optioneel aan te sturen met pomp PP-T 0356

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Universele paddockstand voor het liften van het achterwiel.  In breedte te verstellen van 25 tot 35 cm.  Met rubber beklede adapters. Hoogte van de adapter (gemeten van vloer tot rubber beklede vlakke deel van L) is 31 cm. Hoge kwaliteit poedercoating.   

  € 39,90
  Gewicht: 3.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 39,90
  paddockstands

  Universele paddockstand voor het liften van het achterwiel.  In breedte te verstellen van 25 tot 35 cm.  Met rubber beklede adapters. Hoogte van de adapter (gemeten van vloer tot rubber beklede vlakke deel van L) is 31 cm.  Hoge kwaliteit poedercoating.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 39,90
  Gewicht: 3.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Paddockstand voor motorfiets uitgerust met bobbins.  In breedte te verstellen van 26 tot 36 cm.  Hoogte van de V-adapter gemeten vanaf de vloer: 34 cm. Hoge kwaliteit poedercoating. 

  € 39,90
  Gewicht: 3.65 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 39,90
  paddockstands

  Paddockstand voor motorfiets uitgerust met bobbins.  In breedte te verstellen van 26 tot 36 cm.  Hoogte van de V-adapter gemeten vanaf de vloer: 34 cm. Hoge kwaliteit poedercoating.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 39,90
  Gewicht: 3.65 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,50
  paddockstands

  Combinatie voordeel met deze paddockstand met twee beugels en drie verschillende adapters om voor of achter te gebruiken.  Wordt geleverd met 1 wielset en twee losse beugels , een brede beugel voor gebruik aan de achterkant en een smallere voor gebruik aan voorkant Inclusief adapters : L-type, V-type (voor bobbins) en adapters voor onder de voorvork...

  € 59,50
  Gewicht: 4.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 59,50
  paddockstands

  Combinatievoordeel met deze paddockstand met twee beugels en drie verschillende adapters om voor of achter te gebruiken.  Wordt geleverd met 1 wielset en twee losse beugels , een brede beugel voor gebruik aan de achterkant en een smallere voor gebruik aan voorkant Inclusief adapters : L-type, V-type (voor bobbins) en adapters voor onder de voorvork Kleur:...

  € 59,50
  Gewicht: 4.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,-
  paddockstands

  Combinatie voordeel met deze set:  3 in 1 Combinatie paddockstand PP-T 1360 met drie verschillende adaptersets en extra wielset PP-T 1371.  Gelijktijdig voor en achter uw motorfiets stabiel liften.  Voor vele types motorfietsen geschikt. 

  € 79,-
  Gewicht: 7.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 79,-
  paddockstands

  Combinatievoordeel met deze 3 in 1 combinatie paddockstand. Wordt geleverd met twee wielsets, twee losse beugels en 3 sets adapters : L-type, V-type (voor bobbins) en adapters voor onder de voorvork. Kleur: zwart. Tevens in het rood leverbaar. Gelijktijdig voor en achter uw motorfiets stabiel liften.  Voor vele types motorfietsen geschikt. 

  € 79,-
  Gewicht: 7.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  paddockstands

  Deze paddockstand maakt het rangeren van uw motorfiets welke moet zijn voorzien van bobbins zeer eenvoudig.  Hiermee kunt u de motorfiets heffen en zijlings wegrijden.  Stabiel frame met 2 dubbele wielsets en 1 enkel zwenkwiel voorzien van rem.  Bobbins haken in breedte te verstellen van 26  tot 36,5 cm.  Totale breedte: 56 cm.  Totale lengte  95 cm.

  € 99,-
  Gewicht: 7.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 37,50
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel van de grond te houden.  Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt.  Alleen geschikt voor motorfietsen met boring onder de klem-eenheid van de steekas. Kleur: zwart. Tevens in het rood leverbaar.  Breedte 21.5 cm. 

  € 37,50
  Gewicht: 2.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 37,50
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel van de grond te houden.  Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt.  Alleen geschikt voor motorfietsen met boring onder de klem-eenheid van de steekas. Kleur: rood. Tevens in het zwart leverbaar.  Breedte 21.5 cm. 

  € 37,50
  Gewicht: 2.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel te kunnen liften.  In de breedte verstelbaar van 17 tot 23 cm.  Adapterhoogte ( gemeten van vloer tot bovenkant vierkante adapterbuis) 33,5 cm. Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 39,90
  Gewicht: 3.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel te kunnen liften.  In de breedte verstelbaar van 17 tot 23 cm.  Adapterhoogte ( gemeten van vloer tot bovenkant vierkante adapterbuis) 33,5 cm. Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt. 

  € 39,90
  Gewicht: 3.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 49,50
  paddockstands

  Paddockstand om het voorwiel van motorfietsen (onder het balhoofd) te kunnen liften.  Geschikt tot balhoofdhoogte van 75 cm.  Adapters/vulbus diameter: 12/16/20 en 24 mm. Maximale lifthoogte achter: 30 cm. Inclusief adapters voor het liften van kokervormige achterbruggen.  Indien gebruikt voor het liften van de achterbrug zijn de adapters in breedte te...

  € 49,50
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 89,-
  paddockstands

  Paddockstand voor BMW motorfietsen met enkelzijdige aandrijving rechts.  Hoogte tot middelpunt van de adapterpen: 36,5 cm.  Inclusief CNC gedraaide aluminium adapter incl. 2 heavy duty lagers.  Diameter adapterpen BMW 53,6 mm. ( bekijk svp voor u besteld de diameter van het asgat ) Niet geschikt voor de BMW GS modellen ( i.v.m. de hoogte van de...

  € 89,-
  Gewicht: 2.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,50
  paddockstands

  Set van 2 aluminium bobbins met 6 mm bout.  Geschikt voor Aprilia en Yamaha motorfietsen met M6 opname in de achterbrug.     

  € 6,50
  Gewicht: 0.038 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,-
  paddockstands

  Set van 2 aluminium bobbins met 8 mm bout.  Geschikt voor Honda, Suzuki, BMW, Triumph en Ducati motorfietsen met M8 opname in de achterbrug. 

  € 8,-
  Gewicht: 0.052 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  paddockstands

  Set van 2 aluminium bobbins met 10 mm bout.  Geschikt voor Kawasaki motorfietsen met M10 opname in de achterbrug.  Sommige types Kawasaki motoren zijn voorzien van M8 (Z800, Z1000 vanaf bouwjaar 2014) of een M12 opname in de achterbrug. Bij twijfel kunt u het bobbin montagepunt van uw Kawasaki opmeten.     

  € 9,50
  Gewicht: 0.124 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  motor

  Adapterset voor paddockstand om de voorvork mee te liften.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm. 

  € 9,50
  Gewicht: 0.24 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,50
  motor

  Adapterset voor paddockstand.  Geschikt voor het liften van kokervormige achterbruggen van motorliften.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm.  Met rubber beklede steun van 50 x 40 mm.

  € 12,50
  Gewicht: 0.832 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,50
  motor

  Set bobbin adapters voor gebruik in een paddockstand.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm. 

  € 12,50
  Gewicht: 0.372 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  spanbanden

  Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 100 x 95 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de Ø 7 mm. montagegaten bedraagt 80 en 73 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 35 mm / buitenmaat  Ø 57 mm. Gewicht: 428 gr.

  € 4,95
  Gewicht: 0.428 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 5,95
  spanbanden

  Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 124 x 114 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de 10 bij 10 mm. vierkante montagegaten bedraagt 85 en 75 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 36 mm. / buitenmaat  Ø 56 mm. Gewicht: 538 gr.

  € 5,95
  Gewicht: 0.538 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp. Geschikt voor de Powerplustools hydraulisch bedienbare heftafel PP-T 0309 en PP-T 0309/C  vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp. Geschikt voor de Powerplustools hydraulisch bedienbare heftafel PP-T 0309 en PP-T 0309/C  vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulisch en pneumatische pomp. Geschikt voor de hydraulisch en pneumatisch bedienbare heftafel PP-T 0310 vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 139,-
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulisch en pneumatische pomp. Geschikt voor de hydraulisch en pneumatisch bedienbare heftafel PP-T 0310S vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 139,-
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Complete cilinder voor heftafel PP-T 0332S  Capaciteit van 700 kg.  Lengte ingeschoven: 46,5 cm. Lengte uitgeschoven: 71,5 cm. Slag: 25 cm. Optioneel aan te sturen met pomp PP-T 0356S Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 100 - 132 van de 139 items

Motorfiets benodigdheden koopt u veilig online. Motor gereedschap, een paddockstand  (voor Honda, Suzuki, Kawasaki, BMW, Yamaha, Ducati of Triumph), eeninrijklem/parkeerklem voor motorfietsen, spanbanden, accessoires voor motoren, motorfietsheftafels en motorliften. Alles staat online. Powerplustools is de specialist op motorgebied!

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.62/5 op basis van 4023 beoordelingen