Gereedschap Er zijn 406 producten

 • Bitsets en bithouders

  Bij Powerplustools kunt u terecht voor bitsets en bithouders die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Powerplustools levert platte-, kruiskop- en torxbits. De PH-, PZ bits zijn leverbaar in chroom vanadium en in S2 gehard staal. De bits hebben een 1/4" aansluiting / opname. De bithouders zijn leverbaar in een lengte van 58 en 75 mm. Staat de bit die u zoekt niet op onze website dan kunt u daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Het gehele assortiment aan bitsets en bithouders is te bekijken en te testen in onze showroom in Marum waar u van harte welkom bent. Powerplustools is de specialist in werkplaatsinrichting voor professionele gebruikers en doe het zelf hobbyisten. De bitsets & Bithouders worden uit voorraad en snel thuis geleverd.

 • Doppensets

  Bij Powerplustools kunt u terecht voor doppensets / dopsleutelsets en losse doppen die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Powerplustools levert doppen in metrische en in Engelse maatvoering. De doppen hebben afhankelijk van het type een 1/4, 3/8, of 1/2 " aansluiting / opname. Enkele van de doppensets worden geleverd in een brede module van 39,5 x 26,5 cm en in smalle modules van 39,5 x 13,5 cm. De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze aangeboden gereedschapswagens. Staat de dop die u zoekt niet op onze website dan kunt u daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Het gehele assortiment aan losse doppen en dopsleutelsets is te bekijken en te testen in onze showroom in Marum waar u van harte welkom bent.

 • Engels gereedschap

  Een ruim assortiment Engels gereedschap met daarop levenslange garantie vindt u in deze categorie, u zoekt een Engelse ring-steeksleutel ? Engelse doppen in 1/4 , 3/8 of 1/2  inch uitvoering of Engelse inbussleutels ? Levering uit voorraad inclusief levenslange garantie en binnen 1 werkdag deugdelijk verpakt bij u thuis afgeleverd. Afhalen kan ook , u bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Hererenveen.

 • Gereedschap diversen

  In de rubriek gereedschap diversen vindt u allerhande gereedschappen voor garage en werkplaats zoals hamers , verstelbare moersleutels , magneetschaaltjes aangevuld met assortimentsdozen met borgmoeren , slangklemmen , splitpennen en messing ringen. Al deze producten leveren wij uit voorraad en veelal binnen 1 werkdag na besteldatum, uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Marum om de kwaliteit te testen en de goederen evt. direct mee te nemen of gratis thuis te laten bezorgen.

 • Gereedschapsmodules gevuld

  De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze gereedschapswagens. De brede modules meten 54 x 39,5 cm. ( 1 lade vulling ) de middelgrote 39,5 x 26,5 cm ( 1/2 lade vulling ) en de smalle modules 39,5 x 13,5 cm. ( 1/4 lade vulling ) De gereedschappen in de modules zijn zorgvuldig samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Op deze hoogwaardige gereedschapsets geven wij levenslange garantie (m.u.v.slijtdelen zoals boren). Alle gereedschappen zijn ook los verkrijgbaar waardoor uw gereedschapset weer compleet te maken is wanneer er iets zoek zou raken. Met de gevulde gereedschapmodules kunt u uw bestaande gereedschapwagen vullen of een nieuwe gevulde gereedschapswagen samenstellen. Kwaliteitsgereedschap in een sterke ABS module of luxe EVA soft foam mat, dagelijks af te halen en online te bestellen. In onze showroom te Marum kunt u deze gevulde gereedschapmodules en onze gevulde gereedschapswagens vrijblijvend komen bekijken. Wij zijn u graag van dienst en alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

 • Inbussleutels

  Powerplustools biedt levenslange garantie op alle inbussleutels ( ook wel imbussleutels genoemd ) Wij leveren ze in diverse maten, een metrische inbussleutel, Engelse (inch) inbus sleutel of inbussleutel set ? Levering uit voorraad en binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd. Staat de maat welke u zoekt er niet bij neem dan gerust contact op met ons team in Marum.

 • Magnetisch gereedschap

  Voor een compleet en uitgebreid assortiment magnetisch gereedschap bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. Onze magnetic tools zijn ontwikkeld om aan alle metalen delen zoals bijv. een gereedschapsbord, gereedschapskist, gereedschapswagen maar ook machines en tractoren te kunnen worden bevestigd zonder gaten te boren en schroeven te gebruiken. Alle producten zijn voorzien van sterke magneten omkleed met kunststof om beschadigingen tegen te gaan. Naast magnetische spuitbushouders, lashoekjes, uitschuifbare magneetpennen en magnetische gereedschapshouders voor schroevendraaiers, steek-ringsleutels en doppen leveren wij pick up magneten al dan niet voorzien van wielen om spijkers, schroeven en ander magnetisch afval van de grond te pakken. Onze magneetbezems zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de paardenstal en manege. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Marum, alle online bestellingen worden voor een scherp verzendtarief van € 7,95 per order, ongeacht het aantal producten wat u besteld, deugdelijk verpakt inclusief gratis transportverzekering binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

 • Stanleymessen en meshouders

  In deze rubriek stanleymessen en meshouders kunt u diverse uitschuifbare en inklapbare messen vinden. De stanleymessen zijn industrieel inzetbaar. Alle stanleymessen zijn voorzien van een handig snelwissel systeem om het mesblad handig te kunnen wisselen. Ook losse mesbladen kunnen door Powerplustools uit voorraad geleverd worden. Ook voor een bijpassende meshouder hebben wij diverse modellen meshouders van leer en nylon in het assortiment. U kunt profiteren van een combinatie korting indien u een mes met een meshouder combineert. Wij leveren de messen en meshouders uit voorraad zodat u bij een bestelling op werkdagen voor 15:00 uur de volgende werkdag al over uw mes of meshouder kunt beschikken. De messen en meshouders zijn ook in onze showroom in Marum te bekijken. U bent van harte welkom.

 • Momentsleutels

  Met deze geijkte professionele momentsleutels zet u elke bout op het juiste moment vast. De momentsleutels zijn in een uitvoering met een opname van 1/4, 3/8 en 1/2" leverbaar. Het benodigde aanhaalmoment is nauwkeurig met het klikvergrendelsysteem in de ergonomische handgreep op 0.1 newtonmeter in te stellen. De momentsleutels worden geleverd in een sterke kunststof box met handleiding en een kalibratierapport. Ze voldoen ruimschoots aan de ISO normen.

 • Poelietrekkers

  Powerplustools levert diverse 2 - en 3 – armige poelietrekkers van uitstekende kwaliteit inclusief levenslange garantie uit voorraad. Een pullytrekker met 2 of 3 armen kan voor diverse toepassingen worden gebruikt zoals bijv. het verwijderen van lagers, flenzen,  koppelingen en vliegwielen. Een Powerplustools poelietrekker ( ook wel lagertrekker genoemd ) kunt u kopen met een armlengte van 75, 150 en 200 mm. U bent van harte welkom in onze showroom om u te overtuigen van de kwaliteit en tegen een scherp verzendtarief van € 7,95 per order, ongeacht het aantal producten wat u besteld, worden de online bestellingen binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

 • Ratelsleutels en wringijzers

  Erg vastzittende moeren en bouten de eerste twee slagen los draaien met een wringijzer en daarna losratelen met een ratelsleutel van Powerplustools maakt het werken lichter. De uit chrome vanadium vervaardigde wring ijzers leveren wij in lengtematen van 25 cm. 36 cm. en 45,7 cm. allen met een 1/2  inch aansluiting. De eveneens van chrome vanadium gemaakte ratel sleutels met kunststof handgreep worden aangeboden in 1/4  - 3/8 en 1/2  uitvoering en in diverse lengtematen zowel in een complete gereedschapsmodule als per stuk. Ook op deze producten geven wij levenslange garantie, levering uit voorraad, 6 dagen per week af te halen in Marum en 7 dagen per week – 24 u. p.d. online te bestellen en binnen 1 werkdag deugdelijk verpakt bij u thuis afgeleverd.

 • Ring-ratelsleutels

  Hoogglans gepolijste ring-ratelsleutels in de maten 8 mm. tot en met 19 mm. per set of los verkrijgbaar inclusief levenslange garantie. Met een ring-ratelsleutel kunt u snel sleutelen, de steekzijde van het gereedschap kunt u gebruiken om erg vastzittende moeren en bouten los te draaien waarna de ratelzijde van de sleutel kan worden gebruikt om de moer of bout verder los te draaien. Vastzetten in omgekeerde volgorde, eerst met de ringratel met fijne  vertanding ( 72-tands) bout of moer aandraaien en daarna met de steeksleutel vastzetten.

 • Ringsleutels

  De ringsleutels van Powerplustools zijn vervaardigd uit chrome vanadium en leverbaar als voordelige sets en tevens leverbaar als losse gecombineerde ringsleutels met levenslange garantie in metrische maten van 6 tot en met 32 mm. Enkele van de sets ringsleutels worden geleverd in een brede module van 39,5 x 26,5 cm en in smalle modules van 39,5 x 13,5 cm. De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze aangeboden gereedschapswagens. De ringsleutels zijn gebogen van vorm om handig bij de los te draaien bout te kunnen komen. Ringsleutels kunnen gebruikt worden voor allerhande toepassingen. De ringsleutels zijn leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum. U bent van harte welkom.

 • Ring-steeksleutels

  De ring-steeksleutels van Powerplustools zijn vervaardigd uit chrome vanadium en leverbaar als voordelige sets en tevens leverbaar als losse ring-steeksleutels in metrische maten 6 tot en met 32 mm en in Engelse maten 1/4" tot en met 1-1/4". Enkele van de sets ring-steeksleutels worden geleverd in een brede module van 39,5 x 26,5 cm en in smalle modules van 39,5 x 13,5 cm. De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze aangeboden gereedschapswagens. Met een ring-steeksleutel kunt u extra vast zittende bouten en moeren losdraaien en vastzetten. Ring-steeksleutels kunnen gebruikt worden voor allerhande toepassingen. De ring-steeksleutels zijn leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum. U bent van harte welkom.

 • Schroevendraaiers

  Ook voor een schroevendraaier of een schroevendraaierset bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. De schroevendraaiers zijn vervaardigd uit chrome vanadium en leverbaar als voordelige sets. De met schroevendraaiers gevulde modules passen perfect in de gereedschapswagens van Powerplustools. Powerplustools heeft kruiskop-, torx- en sleufkopschroevendraaiers in het leveringsprogramma. Bijpassend bij de schroevendraaiers zijn de schroevendraaiershouders welke afhankelijk van het type aan een gereedschapsbord of gereedschapswagen gemonteerd kan worden. De schroevendraaiers zijn leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum. U bent van harte welkom.

 • Spijkerschorten en hamerhouders

  Powerplustools biedt een uitgebreid assortiment aan spijkerschorten, meshouders en hamerhouders aan. Deze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals leer of nylon. Ook voor een boormachinehouder, gereedschapstas of een hamerhouder gecombineerd met een meshouder hebben wij een passend product in ons assortiment. Ook voor bijpassende riem of een spijkerschort compleet met riem bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. In onze showroom te Marum kunt u de spijkerschorten, meshouders en hamerhouders eens op uw gemak komen bekijken en passen. Wij zijn u graag van dienst. De producten worden uit voorraad geleverd en kunnen bij een bestelling op werkdagen voor 15:00 uur de volgende werkdag al bij u aan worden geboden.

 • Torx doppen en sleutels

  Powerplustools biedt diverse soorten Torx doppen, sleutels en schroevendraaiers aan. De in en uitwendige Torx doppen zijn vervaardigd uit chrome vanadium en leverbaar in voordelige sets. Met een Torx sleutel kunt u snel sleutelen en Torx bouten door de dwarsligger extra vast zetten of juist vastzittende Torx bouten gemakkelijk losdraaien. Inwendige en uitwendige e-type Torx doppen worden veel gebruikt voor auto onderhoud om bijvoorbeeld Torx bouten in de motorruimte of om autobekleding los en vast te kunnen zetten. De Torx doppen, sleutels en schroevendraaiers zijn leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum. U bent van harte welkom.

 • T-sleutels

  T-sleutels in de maten 8,10,12,13,14,15,17 en 19 mm. los of als set inclusief levenslange garantie. Een T- sleutel heeft niets met thee te maken maar is een uitermate handig stuk gereedschap om bouten en moeren los en vast te draaien. De goed in de hand liggende 30 cm. lange T-sleutels van Powerplustools hebben een 19 cm. breed handvat, de sleutels 8 tot 14 mm. een Ø 9 mm. dikke steel en de maten 15 – 19 mm. een Ø 10 mm. steel. U bent van harte welkom in onze showroom in Marum om de kwaliteit te testen, de koffie ( of thee ) wordt vers gezet.

 • Tangen

  Zowel voor een kwalitatief hoogwaardige kniptang, combinatietang, punttang, sokkentang     ( ook wel pijpentang genoemd ) als een waterpomptang bent u bij ons aan het juiste adres. Een borgveer tangen set of griptang ? Alles uit voorraad leverbaar als set in sterke ABS gereedschapsmodule of los, inclusief levenslange garantie en snel thuisbezorgd.

 • doppen per stuk

  Bij Powerplustools kunt u terecht voor verloopadapters en losse doppen die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Powerplustools levert verloop adapters met een opname van 1/4" tot en met 1". De doppen die wij aanbieden hebben afhankelijk van het type een 1/4, 3/8, of 1/2 " aansluiting / opname. Staat de dop die u zoekt niet op onze website dan kunt u daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Het gehele assortiment aan losse doppen, verloopadapters en dopsleutelsets zijn te bekijken en te testen in onze showroom in Marum waar u van harte welkom bent.

 • Vijlen

  De vijlen van Powerplustools zijn vervaardigd uit chrome vanadium en zijn zowel los als ook als set uit voorraad leverbaar. De set vijlen worden geleverd in een module van 39,5 x 14 cm. De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze aangeboden gereedschapswagens. Het assortiment vijlen bestaat uit metaalvijlen, blokvijlen, vierkante vijlen, halfronde vijlen, ronde vijlen en driehoekvijlen . De vijlen van Powerplustools kunnen gebruikt worden voor allerhande toepassingen. U bent van harte welkom in onze showroom om u te overtuigen van de kwaliteit en tegen een scherp verzendtarief van € 7,95 per order, ongeacht het aantal producten wat u besteld, worden de online bestellingen binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

per pagina
 • € 19,95
  doppensets

  7 delige set Torx doppen op stift.  Met 6 kant doppen: T20, T25, T30 en T40 met 3/8" aansluiting en T45, T50 en T55 met 1/2" aansluiting.  Afmeting: 100 mm lange doppen. Van  € 24,95 voor € 19,95.

  € 19,95
  Gewicht: 0.518 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,50
  doppensets

  Uitwendige en inwendige Torx doppenset 16 delen in degelijke metalen kist.  Met 6 kant doppen: T30, T40, T45, T50, T55, T60, T70.  Met E-Torx doppen: E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22 en E24.  1/2" aansluiting. 

  € 49,50
  Gewicht: 1.525 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95 € 29,95
  -€ 5,-
  inbussleutels

  9 delige inbus doppenset in degelijke metalen kist.  Met 6 kant doppen: 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17 en 19 mm.  1/2" aansluiting.  Afmeting: 55 mm lange doppen. 

  € 24,95 € 29,95
  Gewicht: 0.958 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 24,95
  doppensets

  9 delige Torx doppenset in degelijke metalen kist.  Met 6 kant doppen: T20, T25, T27, T30, T40, T45, T50, T55 en T60.  1/2" aansluiting. Afmeting: 55 mm lange doppen.  Van € 29,95 voor € 24,95.

  € 24,95
  Gewicht: 0.844 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,50
  doppensets

  10 delige krachtdoppenset in degelijke metalen kist.  Dopmaten: 10, 12,13, 14, 15, 17, 19, 21, 22 en 24 mm.  1/2" aansluiting.  Lengte per stuk: 77 mm.  Geschikt voor gebruik met luchtgereedschap.           

  € 39,50
  Gewicht: 2.1 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  doppensets

  Torx, inbus en 12 kant / veeltand stift set 40 delig met 2 dophouders in degelijke metalen kist.  Met Torx stiften T20, T25, T30, T40, T45, T50, T55.  Met inbus stiften: 4, 5, 6, 7, 8 en 10 mm.  Met 12 kant / veeltand stiften: 5, 6, 8, 10 en 12. 1 dop met 1/2" aansluiting.  1 dop met 3/8" aansluiting.  Lengte korte stiften: 30 mm.  Lengte lange...

  € 39,90
  Gewicht: 1.96 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 29,95
  doppensets

  12 x 1/4 “ metrische zeskantdop: 4 – 4,5 – 5 – 5,5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12 – 13 mm. 16 x 1/4  “bit dop PZ1 – PZ2 – PH1 – PH2 – SL5,5 – SL7 – H4 – H5 – H6 – T8 – T10 – T15 – T20 – T25 – T27 – T30. 1 x Omkeerbare ratel 45 tands. 5 x Haakse inbussleutel 1,25 – 1,5 – 2 – 2,5 – 3 mm.

  € 29,95
  Gewicht: 1.225 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 22,95
  doppensets

  11 delige doppenset bestaande uit 9 zeskantdoppen met een lengte van 38 mm. Inclusief een wringijzer van 24 x 6,5 cm. en 1 adapter. Materiaal: Chrome vanadium. Verpakt in degelijke metalen box van 34 x 10 x 5 cm. Totaalgewicht: 1575 gram. Levenslange garantie.

  € 22,95
  Gewicht: 1.575 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 69,-
  doppensets

  Metrische doppenset 1/2 inch  met ratel – 26 delig - zwart gefosfateerd. Professionele set metrische doppen in metalen box. 18 x Zeskantdop: 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17, 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 27 , 30 , 32 mm. 2 x Bougiesleutel: 16 en 21 mm. 1 x Omschakelbare ratel met kunststof handgreep. 1 x Verstelbaar wringijzer.

  € 69,-
  Gewicht: 4.75 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 19,95
  doppensets

  Set van 3 krachtdoppen met teflonbescherming voor het los en vastdraaien van wielmoeren. Lengte per stuk 86 mm. 17 mm. zeskant – buitendiameter Ø 26 mm. – zeskantdiepte 36,5 mm. gewicht 204 gram. 19 mm. zeskant – buitendiameter Ø 28 mm. – zeskantdiepte 34 mm. gewicht 226 gram. 21 mm. zeskant – buitendiameter Ø 30 mm. – zeskantdiepte 37 mm. gewicht 240 gram.

  € 19,95
  Gewicht: 0.828 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95 € 29,95
  -€ 5,-
  inbussleutels

  Combinatievoordeel met deze set: T - inbussleutelset 8 delig.  Met Engelse maten: 3/32" - 1/8" - 5/32" - 3/16" - 7/32" - 1/4" - 5/16" - 3/8".  Materiaal: Chrome Vanadium met kunststof handvat.  Met levenslange garantie.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 24,95 € 29,95
  Gewicht: 0.452 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95 € 29,95
  -€ 5,-
  inbussleutels

  Combinatievoordeel met deze set: T - inbussleutelset 8 delig.  Maten: 2 mm. - 2.5 mm. - 3 mm. - 4 mm. - 5 mm. - 6 mm. - 8 mm. - 10 mm.  Materiaal: Chrome Vanadium met kunststof handvat.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt. Met levenslange garantie. 

  € 24,95 € 29,95
  Gewicht: 0.394 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 8,50
  inbussleutels

  Materiaal: Chrome Vanadium in kunststof houder.  Met kogelkop.  GS geprüft.  Maten: 1.5 mm. / 2 mm. / 2.5 mm. / 3 mm. / 4 mm. / 5 mm. / 6 mm. / 8 mm. / 10 mm. 

  € 8,50
  Gewicht: 0.448 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 19,95
  gereedschap

  Slagschroevendraaier met 12 bits. (inbus, kruis en platte kop)  16,5 cm lang.  Compleet met metalen box van 20 x 4,5 x 4 cm.  

  € 19,95
  Gewicht: 1.03 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 29,50 € 39,50
  -€ 10,-
  doppensets

  Verstelbare kruissleutel met levenslange garantie.  Inclusief luxe etui om mee te nemen in uw auto. Met uitwisselbare doppen 17, 19, 21 en 23 mm. Door zijn unieke verstelling werkt zijn 41 cm lange stang als hefboom om daarmee vastzittende  moeren eenvoudig los te krijgen. De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt...

  € 29,50 € 39,50
  Gewicht: 1.865 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,95
  ratelsleutels-en-wringijzers

  Kwaliteit gegarandeerd met dit wringijzer met levenslange garantie. 1/2" aansluiting.  Totale lengte:260 mm (met dop haaks 240 mm.)  Materiaal: Chrome vanadium.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 9,95
  Gewicht: 0.46 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  gereedschap

  Kwaliteit gegarandeerd met dit wringijzer met levenslange garantie. 1/2" aansluiting.  Totale lengte 375 mm. ( met dop haaks 355 mm.) Materiaal: Chrome vanadium.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 12,95
  Gewicht: 0.692 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 14,95
  gereedschap

  Kwaliteit gegarandeerd met dit extra lange wringijzer met levenslange garantie.  1/2" aansluiting.  Totale lengte:457 mm (met dop haaks 437 mm.)  Materiaal: Chrome vanadium.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 14,95
  Gewicht: 0.852 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  gereedschap

  Professionele ratelsleutel met een 1/4" aansluiting.  Voorzien van een fijne vertanding om ook in een beperkte werkruimte moeren vast of los te kunnen maken.  De ratelsleutel is voorzien van een drukknop om snel van dop te kunnen wisselen.  Omschakelbaar om 360 graden in beide richtingen te kunnen ratelen.  14 cm lang.  Voorzien van ergonomisch...

  € 11,95
  Gewicht: 0.114 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  gereedschap

  Professionele ratelsleutel met een 3/8" aansluiting.  Voorzien van een fijne vertanding om ook in een beperkte werkruimte moeren vast of los te kunnen maken.  De ratelsleutel is voorzien van een drukknop om snel van dop te kunnen wisselen.  Omschakelbaar om 360 graden in beide richtingen te kunnen ratelen.  20 cm lang.  Voorzien van ergonomisch...

  € 12,95
  Gewicht: 0.22 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 14,95
  gereedschap

  Professionele ratelsleutel met een 1/2" aansluiting.  Voorzien van een fijne vertanding om ook in een beperkte werkruimte moeren vast of los te kunnen maken.  De ratelsleutel is voorzien van een drukknop om snel van dop te kunnen wisselen.  Omschakelbaar om 360 graden in beide richtingen te kunnen ratelen.  25,5 cm lang.  Voorzien van ergonomisch...

  € 14,95
  Gewicht: 0.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,99 € 5,99
  -€ 3,-
  stanleymessen-en-meshouders

  Uitschuifbaar mes met aluminium handgreep.  Type: stanleymes / Merk : Powerplustools Voorzien van gemakkelijk mes wisselsysteem.  Totale lengte: 15 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen.  Tevens leverbaar in combinatie met bijpassende meshouder.  Reservemesjes los leverbaar onder productcode PP-T 1926.

  € 2,99 € 5,99
  Gewicht: 0.086 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,99 € 4,99
  -€ 2,-
  stanleymessen-en-meshouders

  Uitschuifbaar afbreekmes met aluminium handgreep welke voorzien is van een rubberen anti-slip profiel.  Type: stanleymes / Merk : Powerplustools Mesbreedte: 18 mm.  Totale lengte: 16 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen.  Tevens leverbaar in combinatie met bijpassende meshouder. 

  € 2,99 € 4,99
  Gewicht: 0.106 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 4,95 € 7,95
  -€ 3,-
  stanleymessen-en-meshouders

  Inklapbaar mes met stalen handgreep. Voorzien van gepatenteerd snelwisselsysteem. Inclusief 5 reservemesjes die tevens los leverbaar zijn. (PP-T 1926) Totale lengte ingeklapt: 9 cm.  Totale lengte uitgeklapt: 15 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen. 

  € 4,95 € 7,95
  Gewicht: 0.16 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,95
  spijkerschorten-en-hamerhou...

  Combinatievoordeel:  Uitschuifbaar mes met aluminium handgreep.  Type: stanleymes / Merk : Powerplustools Voorzien van gemakkelijk mes wisselsysteem.  Totale lengte: 15 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen.  Reservemesjes los leverbaar onder productcode PP-T 1926. +  Handgemaakte leren gereedschap holster.

  € 9,95
  Gewicht: 0.16 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,95
  spijkerschorten-en-hamerhou...

  Combinatievoordeel: Uitschuifbaar afbreekmes met aluminium handgreep welke voorzien is van een rubberen anti-slip profiel.  Type: stanleymes / Merk : Powerplustools Mesbreedte: 18 mm.  Totale lengte: 16 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen.  +  Sterke nylon hamer en meshouder , eenvoudig aan de broeksriem te bevestigen. 

  € 9,95
  Gewicht: 0.238 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 13,95
  spijkerschorten-en-hamerhou...

  Combinatievoordeel: Uitschuifbaar mes met aluminium handgreep.  Type: stanleymes / Merk : Powerplustools Voorzien van gemakkelijk mes wisselsysteem.  Totale lengte: 15 cm.  Ideaal voor het snijden van tapijt en andere industriële toepassingen.  Reservemesjes los leverbaar onder productcode PP-T 1926. +  Leren mes en hamerhouder.  

  € 13,95
  Gewicht: 0.24 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,50 € 65,50
  -€ 6,-
  ring-ratelsleutels

  Ring-ratelsleutel 6 delige set.  Maten: 8 tot en met 13 mm.  Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.  Materiaal: Chrome Vanadium.   

  € 59,50 € 65,50
  Gewicht: 0.492 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,50
  ring-ratelsleutels

  Ring-ratelsleutels 12 delige set.  Maten: 8 tot en met 19 mm.  Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.  Materiaal: Chrome Vanadium.  Inclusief kunststof module van 40 x 28 cm.  

  € 169,50
  Gewicht: 1.82 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,50
  ring-steeksleutels

  Ring-steeksleutelset 8 delig met levenslange garantie.  Maten: 6 mm. t/m 13 mm.  Materiaal: Chroom Vanadium.  Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 39,50
  Gewicht: 0.45 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  ring-steeksleutels

  Ring-steeksleutelset 14 delen met levenslange garantie.  Maten: 6 mm t/m 19 mm.  Materiaal: Chroom Vanadium.  Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 99,-
  Gewicht: 1.434 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 279,-
  ring-steeksleutels

  Ring-steeksleutelset 26 delen met levenslange garantie.  Maten: 6 t/m 32 mm.  Materiaal: Chroom Vanadium.  Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden.  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 279,-
  Gewicht: 7.292 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 28,95
  ring-steeksleutels

  Engelse ring-steeksleutelset  5 delig met levenslange garantie.  Materiaal Chroom Vanadium.  Prachtig glad gepolijst waardoor eenvoudig schoon te houden. Maten: 1/4, 5/16, 3/8, 7/16 en 1/2".  De levenslange Powerplustools garantie is van toepassing mits het product wordt gebruikt waarvoor het is gemaakt.

  € 28,95
  Gewicht: 0.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 67 - 99 van de 406 items

Bij Powerplustools kunt u terecht voor een ruim assortiment kwaliteitsgereedschap zoals ringsleutels, steeksleutels, doppensets, tangen, vijlen, ratels, schroevendraaiers, T-sleutels , Torx, inbussleutels etc. Op bijna het hele assortiment handgereedschappen geven wij levenslange garantie ( m.u.v. slijtdelen zoals boren en zagen ). U kunt kiezen uit losse gereedschappen en handgereedschap in een overzichtelijke kunststof gereedschapsmodule of gereedschap keurig gerangschikt in luxe EVA matten welke perfect passen in de gereedschapslades van onze gereedschapswagens. U bent van harte welkom in onze showroom in Marum ! De online bestellingen worden tegen een scherp verzendtarief van € 7,95 per bestelling ( ongeacht hoeveel u besteld ) binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd, inclusief garantie en inclusief teruggaverecht.  

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.62/5 op basis van 4537 beoordelingen